Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 15 september

Algemeen

Je loopt al een aardige tijd met iets in je hoofd maar je weet dit niet op te lossen, heel vervelend maar ga niet overhaast te werk want de oplossing komt binnenkort. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand. Blijf bij de ideeën die je hebt en laat je niet van de wijs brengen. Doe de dingen op je eigen tempo en laat je niet opjagen.

Werk

Om jezelf te kunnen ontwikkelen moet je wel wat geduld opbrengen. Sta erop, dat er duidelijke afspraken gemaakt worden om problemen te voorkomen. Het maakt niet uit met welke ideeën je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn. Neem ook de kleine dingen van het leven serieus.

Liefde

Hou je teveel de controle in de relatie dan kan dit wel eens tot een terugslag leiden die alles wat je eerder op hebt gebouwd flink kan beschadigen. Je loopt tegen een iets lastiger probleem aan wat niet direct op te lossen is. Ben je in voor een deja-vu, oude gevoelens zouden best weer eens wat nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Het geluk is voorhanden, dus strek je armen uit en grijp het.

Gezondheid

Als je hogerop wilt met sport, dan kun je gaan klimmen of leren vliegen. Op korte termijn heeft het drinken van cafeïne een opwekkend effect, maar op lange termijn is het niet goed voor je gezondheid. Neem je rust wanneer het kan. Je bent er zeker van dat je elk probleem wel alleen aankunt, wat natuurlijk een positieve uitwerking op je gezondheid heeft.