Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 15 september

Algemeen

Tijd is een mooi gegeven, het gaat niet sneller als je je druk maakt dus waarom zou je. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen. Stop geen tijd in allerlei wazige zaken maar probeer er structuur in aan te brengen. Onderneem de komende periode meer met je direct vriend(in) en spreek de dingen door die jullie willen gaan doen zodat er geen verwarring komt.

Werk

Ga wat relaxer om met de zaken die je in het verleden zo belangrijk vond. Vertrouw liever op je vrienden, die je zullen ondersteunen. Reis vooral in de vooravond, dit kan leiden tot nieuwe betrekkingen en vriendschappen. Denk niet alleen aan anderen, anders zou je wel eens teleurgesteld kunnen worden.

Liefde

Ja, iemand moet het initiatief nemen en nu ben jij dit, of het nu sociale contacten en/of relaties zijn. Negativiteit en pessimisme daar doen we nu even niet aan, niet nu. Laat los en je zult zien dat je vanzelf weer openstaat voor de mooie dingen in het leven. De tijd is aangebroken om mooie nieuwe en interessante mensen te ontmoeten.

Gezondheid

Je grote doorzettingsvermogen, kan ertoe leiden dat er misschien wat onenigheid kan ontstaan met anderen. Je lichamelijke weerstand is weliswaar nog beperkt, maar je krijgt steeds meer zin in dingen. Jij kent je lichaam en geest het beste en luister goed naar je innerlijk wat je nodig hebt. Probeer wat meer rust te nemen dan normaal, je hebt het nodig.