Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 15 september

Algemeen

Stop nu even met dat ijdele gedoe en je trots, er moeten gewoon dingen gebeuren, doe die gewoon. Het kan dat je de komende dagen een minder leuke beslissing moet nemen omdat zaken niet zo lopen als dat jij gewenst had. Durf te vragen om hulp bij iets wat je lastig vindt, niet gevraagd is altijd nee. Wees niet altijd zo bescheiden, je bent goed bezig en daar mag je best trots op zijn.

Werk

Denk goed na en ga niet op ieder voorstel in, het zal in je voordeel werken. Jouw Ideeën zijn redelijk uniek en hiermee zou jij wel eens hoge ogen kunnen gooien. Tussen 1400 en 1600 kun je vol vertrouwen een overeenkomst met iemand aangaan waarbij je inzet zich zal lonen. Speel gewoon eens een spelletje en kijk hoe het je vergaat. Gaat het goed? Kopieer dit dan naar de echte wereld.

Liefde

De sterren staan in het teken van liefde en harmonie dus pak met beide handen de kansen die zich voordoen. Blijf op je hoede in je relatie/liefde en laat je niet verrassen. Wat je doet zal in ieder geval beloond worden. Je hebt weer die drive gevonden die je al een tijdje kwijt was.

Gezondheid

Ontspanning, yes dat is wat je nodig hebt, alleen dan zie je de dingen op de juiste manier. Zoals iedereen heb je iets nodig, dat je in balans houdt en sterker maakt, praat er eens over met anderen. De tijd is rijp om te bedenken hoe je je lichaam structureel kunt laten aansterken en om je weerstand te verbeteren. Zorg er in ieder geval voor dat je goed eet en drink en hier bedoel we uiteraard vitamientjes mee.