Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 15 september

Algemeen

Waardering komt vandaag uit een andere hoek dan normaal, wat dichter bij huis. Goooooood morning, het is tijd om eens tot wat nieuwe inzichten te komen, neem daar de tijd voor. Je kan wel eens wat arrogant overkomen, hou dit in de gaten want dit wordt niet altijd echt gewaardeerd. Bepaalde zaken gebeuren toch wel dus laat ze gewoon op je afkomen en participeer zodra ze er zijn.

Werk

Voordat je geld uitgeeft, zou je er even stil bij moeten staan of het wel allemaal nodig is. Je leven bevindt zich momenteel in een stijgende lijn en je wilt de zaken graag uitbreiden. Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan, kom voor je mening uit, want die mag er zijn. De bron voor langdurig succes zit hem in de kleine dingen.

Liefde

De serieuzere zaken stel je liever nog even uit, komt later wel. De dingen waar je al een tijdje op hoopt op het gebied van liefde en genegenheid zullen de komende dagen niet ongemerkt aan je voorbijgaan. Een dag in rust en harmonie dat zijn de pijlers vandaag. Blijf met twee benen op de grond want je gevoelens kunnen je nog wel eens laten wankelen.

Gezondheid

Er staan je een paar goede dagen te wachten, je gezondheid wordt weer stabiel en je voelt je energiek. Als je je voornemens niet meteen kan waarmaken, moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het gewoon opnieuw proberen. Je perfectionisme zal op de lange duur slecht zijn voor je gezondheid. Pas op voor een groeiende innerlijke onrust.