Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 15 september

Algemeen

De belangrijkste factor naar succes dat ben jijzelf, twijfel niet en doe gewoon je ding. Als jij een spits zou zijn dan zou jij altijd op de juiste plek staan, neem dit gevoel mee want het maakt je een stuk zekerder. Alles gaat eigenlijk wel vanzelf, het is net als in een automaat rijden. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand.

Werk

Stel je flexibel op, misschien brengt dat de oplossing die je nu nodig hebt. De kans is groot dat je iemand ontmoet met wie je een hechte vriendschap sluit. Probeer je hoofd erbij te houden want er moet nogal wat geregeld worden. In het geluksspel kan rond de middaguren op goede winst gerekend worden.

Liefde

Luister naar je partner en kijk of jij jezelf daarin kunt vinden. Spreek je gevoelens wat vaker uit en toon vertrouwen en je zult zien dat je er meer voor terug krijgt. Hou in gedachten dat je niet over geld praat als het over emotionele zaken gaat. Vrouw want zit jij lekker in je vel zeg, dat is best lang geleden dat jij je zo hebt gevoeld.

Gezondheid

Je vindt het leuk om met eten en menu's bezig te zijn, verras je ouders eens en als je het niet weet vraag dan advies bij een paar voedsel-goeroes Ja soms zijn er wat zorgen en die moeten opgelost worden, doe dit niet alleen er zijn genoeg lieve mensen om je heen dit je daar graag bij helpen. Ook al ligt het niet in je aard, plan je dagindeling van de komende tijd eens wat nauwkeuriger. Positiviteit is goed tegen slechte stemmingen, ziektes en het versnelt genezingsprocessen behoorlijk. Let de komende periode wat meer op de signalen van je lichaam, eet goed en neem op de juiste momenten rust.