Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 15 september

Algemeen

Ja, niet iedereen kan succesvol zijn maar jij wel, heel goed dit betekent wel dat je voor een aantal mensen een voorbeeld bent, gedraag je er ook naar. Je bent goed bezig en je komt nu in de gelegenheid om projecten nogmaals op te pakken die je eerlijk gezegd eerder zou hebben gemeden, doe het. Tijd heb je genoeg dus waarom zou jij je niet eens verdiepen in de dingen die je echt leuk vindt en koppel daar gelijk een activiteit in je agenda aan vast. Je hebt een zeer positieve uitstraling en als je dat mixt met andere gelijkgestemden dan kan dit alleen maar plezier opleveren.

Werk

Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je projecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet. Je situatie is zich alleen maar aan het verbeteren, gebruik deze momenten om te schitteren want dat is toch best wel leuk en fijn. Je positieve optreden en je vermogen tot logisch denken zijn opmerkelijk. Pas ervoor op, dat jouw creatieve ideeën niet door anderen uitgebuit worden.

Liefde

Een zonnetje voor jou, een geheim gekoesterde wens gaat in vervulling. Zoek het avontuur op want daar heb je zin in. Spreek niet direct met iedereen over de beginnende kriebels in je buik, laat het proces zijn loop gaan en geniet van dit proces. Je vriendenkring steunen je door dik en dun dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Gezondheid

Ga de problemen niet uit de weg, maar doe er iets aan, je zult je een stuk beter voelen. De stress van de laatste tijd heeft je weerstand wat aangetast. De dagelijkse klusjes zijn wel te doen, maar je lusteloosheid neemt toe. Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen.