Lidl aanbiedingen: XXL Unicorn-badeiland, camera-statief, paninigrill en Tipi-tent

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 21 scoor je onder andere een XXL Unicorn-badeiland, camera-statief, paninigrill en Tipi-tent voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen

Lees ook: Aldi aanbiedingen week 21: E-bike, tropisch beddengoed en luxe föhn

CRIVIT® XXL-Unicorn-badeiland

Een chillspot speciaal voor jou en je vrienden? Op dit gigantische badeiland is de vorm van een eenhoorn inclusief bekerhouders en flessenkoeler kunnen jullie wel een paar uren vertoeven.

Koop voor €169,-

unicorn badeiland

SILVERCREST® Digitale camera

Ga je binnenkort op vakantie, maar geen camera om de mooiste kiekjes mee te maken? Ga dan vliegensvlug naar de webshop van Lidl, ze hebben deze week camera's in de aanbieding. Deze Silvercest camera kost nog geen tweehonderd euro. 

Koop voor €139,-

lidl aanbiedingen camera

SILVERCREST® Camera-statief

Een echte (hobby)fotograaf heeft namelijk ook allerlei camera-accesoires nodig. Zoals een statief waardoor je prachtige landschap foto's kan schieten. Ook handig voor een zelfportret als je in the middle of nowhere bent. Het mooiste is dat dit statief slechts twee tientjes kost!

Koop voor €19,99

lidl aanbiedingen camera

ESMARA® Lange dames jurk

Een bruiloft of chic feest in het vooruitzicht? In een van deze zomerse maxi-jurken zie jij eruit om door een ringetje te halen. De lange jurken komen uit in drie varianten: mintgroen met schouderbandjes en knoopsluiting op de rug, lichtroze met glitterkraag en open rug en donkerblauw met open rug en ruche aan de voorkant.

Koop voor €14,99

lidl aanbiedingen camera

SILVERCREST® Comfortgrill 

In elke keuken zou er eentje moeten staan: een comfortgrill. Je maakt er de beste tosti's en panini's mee (zonder van de vervelende afgesneden randen), maar dat is niet alles. Deze comfortgrill gebruik je ook als tafel- en contactgrill. Je kunt er dus ook groenten, vis of vlees op bereiden. Aan tafel!

Koop voor €39,99 

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Airlounge

De must have voor de camping, festival of gewoon... lekker in je eigen tuin of op je balkon. Deze zitzak vul je zelf met lucht (zonder pomp!), je rolt 'm op en voilà je hebt een eigen airlounge à la een Lamzac. Je kunt kiezen uit vier kekke kleurtjes.

Koop voor €9,99

lidl aanbiedingen

LIVARNO LUX® Zoutkristallen lampen

Helemaal anno 2019, deze zoutkristallen lampen. Het zoutkristal zou voor meer rust en reflectie in je leven zorgen. De lamp geeft een zacht, warm en vooral sfeervol licht vanwege de oranje kleur. Je kunt kiezen uit een felle of zachte tint.

Koop voor €12,99

lidl aanbiedingen

ROBA® Tipi tent

Dé trend voor de kinderkamer van 2019. Een tipi tent staat niet alleen superhip in de kinderkamer, het is ook nog eens een heerlijke plek voor een kind om terug te trekken. De tent is gemaakt van stevig canvas en een frame van glasvezel. Aan de buitenkant zit een zak waar speelgoed in opgeborgen kan worden. Met behulp van een draagtas kun je de tipi gemakkelijk verhuizen.

Koop voor €49,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Pak je voordeel met een kortingscode voor de Lidl-Shop!