Lidl aanbiedingen: Krups koffiezetapparaat, ijsmachine en IPL-ontharingsapparaat

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 20 scoor je onder andere een Krups koffiezetapparaat, ijsmachine en IPL-ontharingsapparaat voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen

Lees ook: Aldi aanbiedingen: hangmat, Champion joggingbroek en leren barbecue-schort

Krups® Koffiezetapparaat EA815G

Altijd al je eigen barista willen zijn? Met dit Krups koffiezetapparaat maak je dagelijks de versie bakkies pleur. Dankzij het thermobloksysteem voor snelle opwarming heb jij in een fractie van een seconde een dampende kop koffie voor je neus. Daarnaast kun je door middel van de verstelbare bonenmaler per kop zelf bepalen wat de koffiesterkte, waterhoeveelheid en temperatuur wordt. Je twee favoriete instellingen kun je opslaan in het menu. Met het stoompijpje kun je zelf melk opschuimen voor een overheerlijke cappuccino. Dus, wat let je?!

Koop voor €269,00

lidl aanbiedingen

SANITAS® IPL-ontharingsapparaat 

Droom je van haarloze benen, oksels een gladde bikinilijn? Bespaar tijd en geld en ingegroeide haren door je te ontharen met IPL. Lidl verkoopt nu een IPL-ontharingsapparaat dat haar verwijdert met dank aan de 200.000 lichtflitsen. Door de lichtflitsen wordt de haarwortel diep onder de huid gedeactiveerd waardoor de haargroei wordt voorkomen. Het apparaat belooft de helft minder haar na drie à vier behandelingen. Een behandeling duurt minimaal 20 minuten en maximaal 58 minuten. Handig, zo vlak voor de zomer!

Koop voor €89,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® IJsmachine

Over de zomer gesproken... Nu het weer steeds wat warmer wordt, is het voor je het weet weer 'ijstijd'. Hoe leuk is het om je eigen ijssmaken te maken? Het is makkelijker dan je denkt. Eerst leg je de vrieskom een dag in de vriezer. Dan gooi je de gewenste ingrediënten in de machine en 40 minuten later zet je 1 liter ijs op tafel. Je kunt kiezen uit twee vrolijke kleuren: lavendel en mint. Bij de ijsmachine ontvang je ook een handig boekje met lekkere recepten.

Koop voor €24,99

lidl aanbiedingen

LIVARNO LUX® LED-wandspiegel 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Ja, wat is-ie mooi, hè? Een spiegel met licht erin geeft het ultieme glamourgevoel aan je badkamer of slaapkamer. Het staat niet alleen chic, maar het is ook nog praktisch. De belichting is perfect voor tuttelen zonder schoonheidsfoutjes.

Koop voor €49,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Staafmixer

Keukenkoningin of niet, iedereen zou een staafmixerset in haar of zijn keukenkast moeten hebben. Koken en bakken wordt namelijk nog makkelijker met dit veelzijdige setje. Je kunt het gebruiken om onder andere sausen, smoothies en taarten te maken. En bij dit staafmixerset kun je ook nog eens kiezen uit drie hippe kleuren... En dat voor net geen 20 piek.

Koop voor €19,99

lidl aanbiedingen

BaByliss® BaByliss multistyler twist secret TW 1000E

Prachtige vlechten zoals Sansa en Daenerys uit Game of Thrones, dat lukt je in een handomdraai met deze multistyler van BaByliss. Het werkt simpel: zet twee gelijke plukken haar vast in het apparaat en laat de styler het werk doen. Het enige wat jij hoeft te doen is een elastiekje en wat hairspray gebruiken.

Koop voor €14,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Pak je voordeel met een kortingscode voor de Lidl-Shop!