Aldi aanbiedingen: Air lounger, reiskoffer en lampionnen

(Web)shops door Roos

Koopjesjagers opgelet! Iedere maandagochtend krijg je alle kersverse Aldi aanbiedingen hapklaar op je beeldscherm. In week 19 scoor je onder andere een supertoffe reiskoffer in babyblauw of zachtroze, een airlounger, een sportieve legging en lampionnen voor je tuin of balkon voor een spotprijsje. Dus hup, regelrecht naar de winkel voordat het uitverkocht is!

aldi aanbiedingen

Reiskoffer

Van deze supertoffe koffers krijg je toch spontaan wanderlust? Wij worden zo hebberig van de zoete babyblauwe en zachtroze kleuren, dat we ze eigenlijk allebei willen aanschaffen. De kleine van 42 liter kost je €39,99 en de grote van 136 liter is €49,99. 

Air lounger

Ken je die filmpjes van mensen die hun air lounger maar niet opgeblazen krijgen? Hilarisch om te zien, natuurlijk. Iets minder leuk als je die persoon zelf bent. Maar als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, staat niets jou en een relaxte middag nog in de weg. Ideaal voor in de tuin, op je balkon of op een festival! En in tegenstelling tot een loungeset, kun je de air lounger handig weer opbergen zonder dat het veel plek inneemt. 

Lampionnen

Je tuin opfleuren met een van deze schattige lampionnen? Vanaf dinsdag 7 mei scoor je de leukste tuinverlichting bij Aldi. In alle kleuren van de regenboog, met zacht licht dat je tuin in een sprookjesachtige sfeer hult. Variërend van drie tot zeven euro. Voor welke ga jij?

Fitnessbroek

Fitgirls opgelet! Vanaf donderdag 9 mei scoor je bij Aldi toffe fitnessbroeken in de aanbieding. Voor maar €12,99 heb je keuze uit vier modellen in vier verschillende kleuren. Snel naar de winkel, dus!

Nivea producten

Bij de weekendaanbiedingen van Aldi deze week diverse Nivea producten voor een supervoordelige prijs. Zo scoor je al een moederdag cadeauset voor maar €4,99 of een douchegel voor €2,49. Let wel, op=op, dus snel naar Aldi voor deze superaanbieding.

Parasol

Hoewel je er weinig van merkt als je naar buiten kijkt: de zomer komt er echt aan. Is jouw tuin of balkon al summerproof? Deze alluminium parasol beschermt je tegen de hitte, mocht die any time soon komen... Voor die twee tientjes hoef je het ook niet te laten, right

Lees ook: Lidl aanbiedingen: opblaasbaar lounge-eiland, tuinhaard en gymnastiekbal