Lifestyle / Psyche & spiritualiteit

LeZeres

Aura Aura Ik ben......
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Psyche & spiritualiteit

7 Tips om het MOETEN los te laten!

Reageer 0

Heb jij het ontzettend druk. Druk met alles wat je MOET! Wil jij eindelijk wel eens tijd en ruimte voor jezelf! Mijn naam is Aura. Ik ben een geliefde, moeder, dochter, zus, vriendin, en ondernemer……..  Vorig jaar liep ik helemaal vast in al mijn MOETEN lijstjes. Ik rende van moeten naar moeten moment totdat ik ontdekte dat het anders kon. Het veranderde mijn hele leven. Het moeten is weg en ik heb tijd en ruimte voor mijzelf!

Doe je mee?

Tip 1. Mobiel

Kijk gewoon eens wat minder op je mobiel. Als jij door de dag heen veel aandacht geeft aan je mobiel….. gaat er aardig wat tijd verloren. Jij krijgt daarnaast veel informatie waardoor er minder ruimte ontstaat om na te denken en in te voelen wat jij wilt doen met je eigen tijd en ruimte.

Tip 2. Wachttijd

Zit je te wachten op de trein, bij de tandarts……. Irriteer je niet. Geniet van het moment dat jij even helemaal niks moet. Dit is waardevolle tijd en ruimte die jij aan jezelf mag schenken.

Tip 3. Stilte

Gun jezelf 3 keer per dag 5 minuten stilte. Door stil te zijn en je aandacht te richten op je ademhaling geef jij direct aandacht en tijd aan je hele zijn.

Tip 4. Willen

Vervang het woord MOETEN eens door WILLEN. Je zult zien dat er veel dingen zijn die jij zelf wilt. Dingen waar niemand van zegt dat jij het MOET.

Tip 5. Reminder

Vergeet jij door de drukte tijd en ruimte voor jezelf te maken? Zorg voor een reminder. Een ketting, een ring, een liedje op je mobiel die je eraan herinnert dat je een moment voor jezelf wil nemen.

Tip 6. Doe het samen

Wil jij meer tijd en ruimte voor jezelf? Vraag een vriend of een vriendin of die samen met jou de tips wil gaan opvolgen. Zo kan je elkaar stimuleren om helemaal te ONT-MOETEN.

Tip 7. GRATIS ont-moeten roadmap

Schrijf je nu in voor de GRATIS ont-moeten roadmap. Met de gratis roadmap krijg jij een stappenplan om te

ONT-MOETEN en 7 dagen praktische tips en inspiratie. Met de stappen uit de roadmap creëer jij tijd en ruimte voor jezelf!  

JIJ BENT HET WAARD!


Reageer 0
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen