Lifestyle / Sport & gezondheid

LeZeres

Nadine Nadine Persoonlijke blog
1
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Sport & gezondheid

Letten op mijn eten... Dag 1-2-3

Ik ga letten op mijn eten. Wederom ga ik weer de strijd aan om minder frisdrank te drinken en minder koekjes, snoepjes en chips te eten. 

Ik heb een speciale "teatox" besteld om de natuur een handje te helpen en mijn lichaam te detoxen. 


Dag 1: 

Ontbijt met de teatox, ik drink geen koffie en geen thee dus dit wordt een flinke uitdaging. Na 1 slokje proef ik al, dit smaakt me niet. Na mijn schooldag ga ik richting de sportschool, lekker een uurtje sporten! Daarna een kip-rijst maaltijd. De rest van de dag niet gesnoept, totdat mijn beste vriendin op bezoek komt. En ja hoor, we nemen wat chips en koekjes. Ik beperk mezelf tot 3 koekjes terwijl zij de halve zak chips leeg eet. 

Ik wist dat dit moeilijk ging worden... 

In de avond is het weer tijd voor een thee, deze keer met honing om het wat zoeter te maken, echter nog steeds smaakt het me niet. Ik besluit om ermee te stoppen aangezien ik niet iets wil nemen wat me niet smaakt. Dan maar op de 'ik drink alleen maar water' manier. 


Dag 2:

Na wederom een ontbijt ga ik een drukke dag tegemoet. Ik ga even op de weegschaal staan en zie al snel resultaat -0,3 kg, beter iets dan niets. Gelukkig gaan dit soort dingen altijd vrij snel bij mij wanneer ik even op mijn eten let. Nu de koekjes op zijn heb ik weer zin in iets lekkers. Dan maar een stukje pure chocola. Ik plaats alles wat ik eet in mijn app die het aantal calorie├źn etc. bijhoudt. 

Op naar mijn avonddienst op het werk. Een collega heeft snoepjes meegenomen, ik kom in de verleiding en neem er een. Na mijn avondmaaltijd op mijn werk, de restjes van gisteravond, werk ik tot 9 uur. Daarna ga ik weer met frisse tegenzin naar de sportschool. Ik kom uitgeput thuis, weer een dag overleefd. 


Dag 3:

Ontbijtje, korte schooldag en een middagmaaltijd met 2 eieren verder ga ik naar de winkel voor een aantal boodschappen. Maar de verleiding is te groot, ik neem nieuwe koekjes mee. Ik beperk mezelf wederom tot 3 stuks en vul alles netjes in in de app. Een rustdag tussen het sporten in. Vanavond weer een kant-en-klaarmaaltijd nuttigen op mijn werk. 

Ik voel me nu al gefaald, dat ik weer in de verleiding ben gekomen om koekjes mee te nemen. Ik probeer mezelf te beperken in het aantal stuks dat ik neem. 

Ik probeer nu weer even op adem te komen en op mijn eten te letten. Nu niet meer snoepen vandaag, anders is het allemaal voor niets geweest.