De beste gaming cadeautjes voor onder de boom!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Donkere dagen hoeven natuurlijk helemaal niet erg te zijn. Het is juist een prima excuus om je competiviteit te testen en... te gamen! Daarom hebben wij de beste gaming-deals voor je op een rijtje gezet.

PlayStation

Playstation 4 Slim: 299,99  voor 199,99 /   Playstation 4 Pro: 399,99 voor 299,99

Zoek je echt een mooi cadeau waar je elke man sowieso blij mee maakt? Ga dan voor een gloednieuwe Playstation! Met exclusives als Spider-man, Uncharted 4 en de game-van-het-jaar-winnaar God of War is PlayStation 4 dé console om in huis te halen! En nu heb je de PS4 en PS4 Pro zelfs voor € 100,- minder dan normaal! 

De compacte PlayStation 4 geeft je alles wat je nodig hebt om van deze exclusieve games te genieten op jouw HD-tv. Heb jij een 4K-tv? Dan is de superkrachtige PlayStation 4 Pro iets voor jou. En zelfs als je geen 4K-tv hebt, zorgt de PlayStation 4 Pro voor kortere laadtijden waardoor je eerder kunt gamen. Misschien wordt het dan toch tijd voor die upgrade.

Ga jij juist liever voor klassieke games? De PlayStation Classic ziet eruit als een compacte versie van de eerste PlayStation en heeft al 20 games voorgeïnstalleerd. Speel direct klassiekers als Metal Gear Solid, Resident Evil en Ridge Racer Type 4, maar dan in haarscherpe HD-resolutie. 109.-

De nieuwste technologie in gaming is natuurlijk Virtual Reality. Heb jij al een PS4 staan? Mooi! Want de PlayStation VR is nu ook € 100,- afgeprijsd waardoor de stap naar VR kleiner is dan ooit. En als je voor de PlayStation VR Megapack gaat, speel je direct 5 topgames. Dus zet die bril op en schiet demonen overhoop in DOOM VFR.  Van 299,99 voor 199.-

Xbox One

XBOX One S: 50 euro korting + Controller cadeau / XBOX One X: 50 euro karting

Ook een prachtig cadeau onder de kerstboom dit jaar is een Xbox One S, zeker nu deze afgeprijsd is! Altijd al topgames als Halo, Gears of War en Forza willen spelen? De Xbox One S is de place-to-be. Niet alleen is de console € 50,- afgeprijsd, je krijgt er ook nog een extra controller bij. Ideaal voor multiplayer!

Rotterdam redden tijdens de Tweede Wereldoorlog? De Xbox One S-bundel met Battlefield V laat je meevechten op gigantische slagvelden. En als je meer een racefan bent, ga dan voor de bundel met Forza Horizon 4 of Forza Horizon 3 + downloadable content. Als je dan klaar bent met racen in de meest realistische supercars, dan race je gewoon verder in Hot Wheels.

Daarnaast is de Xbox One X ook € 50,- afgeprijsd waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om de krachtigste console ooit (niet overdreven!) in huis te halen. De bundels met Battlefield V en Forza Horizon 4 tonen beelden op jouw 4K-tv waar je vrienden alleen maar jaloers op moeten worden. Of ga voor de Fallout 76-bundel met een exclusieve Xbox One X met witte finish. Het moet natuurlijk wel mooi onder je tv staan.

XBOX One S bundels: Van 299.- voor 245.-
XBOX ONE X bundels: vanaf 445.-

De nieuwste games

Spider-man

van 59,99 voor 38.-

Ben je op zoek naar een cadeau voor een avontuurlijke gamer? Insomniac Games, de makers van de veelgeprezen Ratchet & Clank-serie, heeft vriend en vijand verrast met Marvel’s Spider-man. Altijd al door de straten van Manhatten willen slingeren? Doe dat masker op, want bij veel kracht komt ook veel verantwoordelijkheid.

Super Smash Bros.

Van 59,99 voor 55.-

Een cadeau voor echte gamefans! De grootste crossover in de geschiedenis van… nou, ooit eigenlijk. In Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch vecht je het uit als jouw favoriete game-personage in epische (hectische) gevechten. Gamefans zullen ze meteen herkennen: natuurlijk zijn alle Nintendo-favorieten als Mario, Link en Kirby aanwezig, maar ook Snake uit Metal Gear Solid, Simon Belmont uit Castlevania en Ryu uit Street Fighter zijn aanwezig, om er maar een paar te noemen.

Just Cause 4

Van 57,- voor 52.-

Just Cause 4 is een perfect cadeau voor iedereen die van actie in de taxi houdt. Vergeet orde! Keer terug als Rico Rodriguez en schop chaos in Solis. Dit gigantische Zuid-Amerikaanse land barst van de conflicten en onderdrukking en daar mag jij wat aan doen. Koste wat kost! Niet voor niets staat de Just Cause-serie al jaren garant voor explosieve, adrenalineverhogende gameplay.

LABO

Van 56,99 voor 52.-

Zoek jij iets voor een creatief iemand? Dan kan Nintendo LABO het perfecte cadeau zijn. Deze unieke manier van spelen kan natuurlijk alleen maar van de meesters van Nintendo komen. Met de meegeleverde kartonnen platen, bouw, speel en ontdek je een volledig nieuwe manier van spelen, terwijl je gelijk de kunst van het programmeren leert. Het LABO-mixpakket, waar je zelfs een volwaardige piano, gitaar of vishengel mee maakt, is dan ook Speelgoed van het Jaar geworden.

Darksiders III

Van 54,99 voor 49.-

Voor echte Fantasy-fans! De 4 Ruiters van de Apocalypse zijn verraden en na de avonturen van War (Darksiders) en Death (Darksiders II) is het nu aan Fury om korte metten te maken met hat kwaad. Kruip in de huid van Fury en haal je zweep uit het vet, want het is aan jou om de 7 hoofdzonden te vinden en daar voor eens en altijd mee af te rekenen.

Battlefield V

Van 59,99 voor 39,99

Dit cadeau is perfect voor je neefje, zwager of... vriendje! In Battlefield V is het de bedoeling ons eigen land te verdedigen! In deze explosieve shooter van DICE loop je door de straten van Rotterdam tijdens de grootste oorlog in de geschiedenis. Hectische multiplayer-gevechten, een epische singleplayer-campagne en een omgeving die je wel heel erg bekend voorkomt: Battlefield V brengt het gevecht dichterbij dan ooit.

Accessoires

Logitech G403 - 56.-

Het perfecte cadeau voor fanatieke pc-gamers! Want zij weten natuurlijk als geen ander hoe belangrijk de juiste apparatuur is om de overwinning te behalen in hun favoriete shooter, MOBA of RTS. Enter de Logitech G403; een geavanceerde gamingmuis die tot 8 keer sneller reageert dan vergelijkbare muizen. Stel hem helemaal naar wens in, bijvoorbeeld door tot 10 gram aan gewicht te verwijderen, en de overwinning is nabij.

Logitech G413 - 78,99

En daar hoort natuurlijk een krachtig toetsenbord bij en dat is precies waarom de Logitech G413 jouw volgende gaming-keyboard met zijn. Met de mechanische toetsen worden jouw aanslagen direct geregistreerd, en omdat dit toetsenbord 26-key anti-rollover ondersteunt, hoef je nooit meer bang te zijn dat je te snel bent voor jouw toetsaanslagen. Alles wat jij doet, wordt vertaald naar je game. Zo’n Victory Royal is natuurlijk gelijk in-the-pocket.

Logitech G430 – 56,99

Hét kerstcadeau voor iedereen die dagelijks het virtuele slagveld op moet. Hier draait namelijk alles om teamwork! Een goede headset is dus een no-brainer en de Logitech G430 is met zijn 7-kanaals geluid uitermate geschikt voor de taak. Want niet alleen hoor jij elke voorbij suizende kogel, ook jouw teamgenoten zijn goed te verstaan. En dankzij de geïntegreerde microfoon horen zij het ook als jij jouw winnende tactiek met ze bespreekt.

V3 Headset – 34,99

PlayStation 4-spelers zullen een goede headset waarderen. Het is natuurlijk van belang dat je de actie goed hoort en dat is precies wat de voordelige BigBen V3-headset doet.  Dankzij de twee grote drivers hoor je alles dus goed, maar ook de microfoon doet precies wat je ervan verwacht. Deze headset heeft dan ook de officiële licentie van PlayStation zodat jij de juiste apparatuur hebt voor de taak.

Nacon PCGH-110 – 39,99

Nacon is een gerespecteerde naam in de gamesindustrie, en daarom is dit een perfect cadeau voor elke fanatieke gamer. De PCGH-110 is een topper van een headset. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat je uren blijft gamen, terwijl de microfoon zich gemakkelijk op de juiste plek laat positioneren. En het mooiste van dit alles is dat de Nacon PCGH-110 werkt op zowel de PlayStation 4, als de Xbox One (mits jouw controller een 3,5 mm mini-jackaansluiting heeft) én de pc. Want waarom zou je nog willen stoppen met gamen?