Lifestyle / Wonen

LeZeres

kunstgrasdirect kunstgrasdirect
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Wonen

Voordelen van Kunstgras

De vele voordelen van kunstgras

Je kent het wel, je komt terug van werk en je ziet het gras alweer hoog staan... Tijd voor grasmaaien en kantjes maaien..pff. Wij van Kunstgras Direct begrijpen dat maar al te goed, wij zijn door deze ellende ook kunstgras gaan verkopen. Wie wil er nou niet altijd een strakke tuin? Vooral zoals afgelopen zomer toen het een hele tijd droog en warm was. Toen lag menig grasveld er dood en bruin uit. 

kunstgras direct

milieuvriendelijk

De grote vraag is kunstgras milieuvriendelijkheid? Een echte gras moet onderhouden worden. Het moet gemaaid worden dat kost ook brandstof en of u nu elektrisch maait of met een benzinemotortje; beide opties zijn belastend voor het milieu. Kunstgras hoeft je niet te maaien!

 

Duurzaamheid

 

Kunstgras is erg duurzaam en gaat jaren mee, al die jaren hoeft er niet gemaaid te worden of te bemest. Dat is al die jaren milieu onbelastend.

 

Voordelen 

 

Kunstgras biedt vele voordelen. Wij noemen hier een aantal voordelen voor je op!

 

Nooit meer maaien

 

Het is hierboven al genoemd maar het is toch één van de grootste voordelen, Nooit Meer Maaien. Je komt terug van een warme zomerdag en je kunt gelijk de BBQ aansteken en genieten van een korte grasmat, heerlijk dat kunstgras.

Geen dode plekken

Met het warme weer lekker genieten van een altijd groene grasmat, terwijl de buurman het gazon staat te sproeien! Proost buurman!

Hooikoorts is verleden tijd

Wie last heeft van hooikoorts door gras, zal een kunstgrasveld letterlijk als een grote verademing beschouwen. Dus geen kortademigheid meer en geen volle neus!

Water en bemesting zijn onnodig

Een tuin met kunstgras hoeft niet besproeid te worden. Hiermee bespaar je aanzienlijke hoeveelheden tijd én natuurlijk water uit.

Het gras is gemakkelijk te leggen 

Een pro van kunstgras is dat deze grassoort heel eenvoudig te leggen is: uitrollen, vastmaken (via lijm en/of pinnen), that's it!

kunstgras direct