Lifestyle / Media
Media

Kijkers Verslaafd reageren geschokt op GHB-verslaafde Kenny (32)

Reageer 0

Het kunnen heftige afleveringen zijn bij het RTL 4-programma Verslaafd, waarin Peter van der Vorst samen met de familie van een verslaafde zijn of haar leven weer op de rit probeert te krijgen. Gisteravond was de aflevering van Kenny te zien, die maar moeilijk van zijn GHB-verslaving af lijkt te komen. Sterker nog, het hele plan lijkt faliekant te mislukken… 

Interventie

Te zien is het verhaal van de 32-jarige Kenny, die al sinds enkele jaren geen dag meer zonder zijn shotjes GHB kan. Dit heeft ertoe geleid dat hij zich vreemd gedraagt, verwijderd raakt van zijn familie en zelfs zijn dochtertje niet meer mag zien. Bij de interventie, waarbij Peter van der Vorst, zijn team en de familie van Kenny hem overvallen om hem vervolgens voor een ultimatum te stellen, gaat het al mis. Kenny zegt in eerste instantie niet mee te willen naar Zuid-Afrika en als hij zegt tóch mee te willen doen, verdwijnt hij eerst een paar minuten naar zijn kamer. Volgens de aanwezige verslavingsdeskundige is het duidelijk: Kenny verdween voor een shot GHB. 

Vriendin

Voordat hij naar de verslavingskliniek in Zuid-Afrika kan, moet hij eerst afkicken en ontwennen in een Nederlandse kliniek. Al snel blijkt dat hij het daar behoorlijk bont maakt en dat het bestuur hem het liefst de kliniek uit wil zetten. Als Peter bij hem langsgaat, belooft hij dat hij beter zijn best zal doen. Ook zijn vriendin Natascha, die op de hele interventie geschokt had gereageerd, laat weten dat ze achter het afkicken van Kenny staat. “Hij hoeft niet bij mij aan te bellen, ik doe niet voor hem open,” beaamt ze.

Boos

Maar dat blijkt een leugen. Het gaat mis als Peter te horen krijgt dat Natascha hem toch op heeft gehaald uit de kliniek. Kenny’s familie is razend op de blondine en vraagt zich af hoe ze dit heeft kunnen doen. Wanneer Peter verhaal gaat halen bij Kenny en Natascha reageert Kenny agressief: Peter mag absoluut zijn stem niet verheffen naar zijn vriendin. Afkicken doet hij liever op eigen kracht en daar zit hij liever niet voor in een kliniek. 

Delerium

Wanneer ze enkele weken bij hem langs willen komen hoe het gaat, blijkt het foute boel: de politie staat voor de deur en Kenny verkeert in een GHB-delirium. Kijkers reageren geschokt op Twitter. 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen