Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De beste smoesjes om onder een afspraak met die vriendin uit te komen

Reageer 0

We’ve all been there: je hebt al weken of zelfs maanden een afspraak staan met die ene vriendin, maar puntje bij paaltje… heb je gewoon eigenlijk echt geen zin. Liever blijf je op de bank liggen met een oversized zak chips. Maar misschien heb je al vaker afgezegd, of weet je simpelweg niet wat je als smoesje moet gebruiken om haar niet te kwetsen. Het zit daarbij niet in jouw natuur om te liegen. Maar no worries girl, we got yo back

Smoesje 1: Je hebt een spontane date

Met de liefde van je leven. En het is niet eens gelogen. Sterker nog, je hebt niet alleen een date, je hebt een trio met twee mannen op het menu staan voor vanavond! Het zijn geen onbekenden trouwens: Ben en Jerry zullen jou deze avond op je wenken bedienen. En tja, dat kun je toch niet afslaan?

Smoesje 2: Je had je vergist in de datum

Ik dacht dat je 2019 zei. 

Smoesje 3: Je hebt een allergische reactie 

Je hebt last van een opkomende allergische reactie, en je hebt geen idee waar deze spontane allergie vandaan komt. (Zou het iets te maken kunnen hebben met een zekere vriendin met wie je een afspraak hebt staan?) Wat je wel weet is dat je níet in staat bent het huis te verlaten en je absolute rust nodig hebt. Lees: een boek/film/chips/ijs. 

Smoesje 4: Jij hebt een onverklaarbare huilbui

Ja, echt, de tranen stromen over je wangen en je weet écht niet wat je bezield: je bent midden in een onverklaarbare huilbui terechtgekomen. Onverklaarbaar, really? Of komt het omdat de boot net is gezonken tijdens jouw Titanic-avondje? Anyway, met die mascara op je kin kun je natuurlijk never nooit meer de deur uit vandaag. 

Smoesje 5: Je kat is ziek

Je hebt het lieve dier niet voor niets en je verzorgt ‘m al zo lang zo goed. Dan mag het beestje ook weleens voor een smoes gebruikt worden. Zeg dus dat je halve inboedel is voorzien van een plakkaat kattenkots en je zal zien dat daar geen woord tegenin te brengen valt. 

Lees ook: 8 momenten waarop je je eigen relatie saboteert

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen