Lifestyle / Media
Media

Britt vertelt bij DWDD op hilarisch wijze waarom zij nog niet vegetariër is

Reageer 0

Gisterenavond was Britt Dekker te gast in De Wereld Draait Door. De blonde schoof aan bij Matthijs van Nieuwkerk om het samen met een aantal andere gasten te hebben over 'het getal van het jaar'. Zij had daar wel een suggestie voor: 46. 46% van de Nederlanders zou namelijk bewust minder vlees eten en dat vond Britt een goede ontwikkeling. Maar zelf vegetariër worden, dat viel nog niet helemaal mee... 

Kutfrikandel

Naar eigen zeggen probeert ze al sinds haar vijfde om vegetariër te worden. Als Matthijs vraagt waarom het dan na al die tijd nog steeds niet is gelukt, is Britt duidelijk. "Ja ik strand altijd op die kutfrikandel!" De bekende paardenliefhebster beseft wel meteen dat ze nu daad bij het woord moet voegen. "Ja, nu moet ik natuurlijk wel zelf vegetariër worden na deze uitzending. Ik kan niet op tv zeggen dat mensen moeten stoppen met vlees eten en het dan zelf níet doen." 

Vegetarische frikandel

Gelukkig gaat ze wel al de goede kant op met haar vegetarische doel: "Laatst heb ik voor het eerst een vegetarische frikandel 'ontmoet' en die was superlekker."

Bekijk hieronder het fragment. 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen