Lifestyle / Eten
Eten

Yum! Tony's Chocolonely komt weer met 3 verrukkelijke Limited Edition repen

Reageer 0

Bye bye goede voornemens na de vakantie! Het is namelijk weer zover: ieder jaar brengt chocogigant Tony's Chocolonely drie bijzonder lekkere Limited Edition smaken uit. En naast het feit dat de smaken weer zijn om je vingers bij af te likken (chocola, chocola en nog eens chocola), is er dit jaar nóg iets bijzonders..

 

3 gloednieuwe smaken

Deze drie smaken zijn weer zo fan-tas-tisch dat je ze wel moet proberen. Allereerst: melk shortbread karamel: knapperige shortbread en sticky karamel in romige melkchocolade. Zeg daar maar eens nee tegen.. 

De tweede smaak is weer een primeurtje, want het is de eerste blonde Limited Edition van Tony's: blond gekarameliseerde pecan. Witte chocolade met een beetje puur, gemengd met gekarameliseerde pecannootjes. Need we say more?! 

Tot slot is er de Cookie woogie, waarvoor Tony's cacaokoekjes heeft laten maken met hun eigen cacaopoeder en die samen met stukjes karamel in deze pure reep gestopt. Zonder dierlijke ingrediënten, dus ook geschikt voor vegans. Maar ook voor niet-vegans, moge dat even duidelijk zijn.

Unieke wikkel  

Tot slot zou Tony's natuurlijk geen Tony's zijn als ze niet nóg iets leuks hadden bedacht. Dit jaar hebben ze namelijk iets bijzonders gedaan met de wikkels. Elke wikkel is weer anders en dat betekent dat er meer dan 500.000 verschillende wikkels zijn gemaakt. Zo is elke reep ‘one of a kind’ en heb jij altijd een unieke versie te pakken. 

Lees ook: Verrassend: Robbie Williams onverwachts vader van een meisje

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen