Seks & relaties / Single & daten

LeZeres

Rupsje Rupsje Relaties & dating
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Single & daten

6 ideeën voor een date in de zomer

De zomer is in volle gang. Al vanaf begin mei breken we elke maand nieuwe warmte records. Als vrijgezel is deze periode de ideale periode om een leuke date te scoren. Maar wat moet je gaan doen met deze hitte? In dit artikel geef ik zes leuke tips voor een zomerse date.

1. Vliegeren op het strandAlweer een zonnige dag voor de boeg? Spreek af op het strand en neem een vlieger mee. Je moet natuurlijk samenwerken om de vlieger de lucht in te krijgen, de ideale manier om te zien of er een klik ontstaat.

2. Picknick in het park

Wat is er nou romantischer dan een picknick in het park? Koop wat lekkere hapjes en drankjes mee en vergeet niet een comfortabel kleedje mee te nemen. Het nog leuker als het een verassing is. 

3. Dagje naar de waddeneilanden

Vanaf het moment dat je op de boot bent heb je een vakantiegevoel. Een geluksgevoel dat je samen kunt delen. Wellicht niet het beste idee voor een eerste date want je kunt niet naar huis als het tegenvalt.

4. Dineer op verschillende terrasjes. 

Ga samen terras hoppen. Begin bij het eerste terras met het voorgerecht, bij het volgende bestel je een hoofdgerecht en bij weer een ander terras doe je een toetje.

5. Nachtje kamperen

Klaar voor een goeie relatie test? Ga eens een nachtje of weekend met je date kamperen. Een tentje opzetten, slapen onder de sterren en ontbijten voor de tent. Kijken of jullie klik nog steeds zo groot is als het gaat regenen :)

6. Vuurtje en marshmallows

Echt romantisch is natuurlijk het maken van een kampvuurtje. Neem marshmallows mee die je kunt roosteren boven het vuur. En mocht het koud worden later op de avond dan kun je elkaar altijd warm houden.

Meer ideeën voor een originele date? Check hier!