Lifestyle / Vrije tijd

LeZeres

Nadine Nadine Persoonlijke blog
1
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Vrije tijd

Attractieparken

Afgelopen week heb ik een attractiepark bezocht. Ik vind dat dus echt een van de leukste dingen die er zijn. Helaas ontzettend prijzig.. Dus midden in de zomervakantie, 25 graden, ik verwachtte een topdrukte. Laten we maar vroeg gaan want het wordt druk. Niet dus. Om 11 uur zijn we aangekomen en na 3 uur hadden we alle attracties gehad die we wilde meemaken en ook nog eens gegeten.
En dan is het niet druk en toch zijn er mensen die het voor elkaar krijgen om vervelend te doen.  

Alsnog sta je even in de rij om iets te eten te bestellen, ga niet voordringen. Waarom willen mensen nu voordringen, het is niet druk, wacht gewoon even totdat ik besteld heb….
Het was warm dus natuurlijk waren er waterattracties in trek, dacht ik. Viel reuze mee, dus toen er niemand stond en er gevraagd werd of er mensen mochten blijven zitten was het antwoord gewoon 'nee'. Er komen mensen aan, oké, dan nemen die toch het volgende karretje? Niet dus. Laat die mensen toch nog een keer gaan…  
Ook in een achtbaan waar niemand zit werd ik totaal niet gehoord toen ik vroeg of we mochten blijven zitten omdat er niemand meer stond. Laat de mensen gewoon zitten. Of dat ding nou voor 2 mensen extra draait, maakt toch niet uit. Nee, loop maar rustig om, om vervolgens in hetzelfde karretje te zitten waar je net ook zat maar niet mocht blijven zitten. Net alsof die mensen geen plezier hebben in hun werk, ga dan ander werk doen. Ontzettend irritant.  

Verder hebben we ontzettend genoten hoor.