Lifestyle / Celebs
Celebs

Kris Jenner geeft toe: 'Ik had een affaire'

Reageer 0

De Kardashians leveren het ene soap-verhaal na het andere de laatste tijd en er gaat geen dag voorbij dat we niet iets lezen over de relatieperikelen, baby's, lippen of naaktfoto's van de powerfamilie. Vandaag is het mama Kris die aan de beurt is: zij heeft op tv toegegeven weleens een affaire te hebben gehad! Oeh la la... Kris toch! 

Dit vertelt ze in een interview met Fox News. Dirty Kris liet weten altijd zielsveel van haar overleden man Robert Kardashian te hebben gehouden, maar dat ze het gevoel van 'het gras is groener aan de overkant' op een bepaald moment niet kon onderdrukken. En dus pieste Kris, oeps, zó buiten het potje. Met een voetballer, naar eigen zeggen. En daar is de 'momager' allerminst trots op.  "Als ik er nu op terugkijk, is mijn scheiding van Robert iets waar ik het meest spijt van heb." De scheiding ging haar toentertijd niet in de koude kleren zitten, en ook financieel raakte ze flink aan de grond.

"Al mijn creditcards werden geblokkeerd," vertelt de steenrijke Kris. "Toen ik in de supermarkt met mijn geblokkeerde creditcard wilde betalen dacht ik: ik kan niet eens een tomaat kopen." Nou, safe to say dat dat inmiddels wel veranderd is. 

Lees ook: Meghan Markle mist oude leventje

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen