Beauty / Ontspanning

LeZeres

Anne Anne
6
  • 2whatsapps
  • 2mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Ontspanning

15 redenen om The Office te kijken

Heb je Netflix al helemaal uitgespit, maar kun je nog steeds geen leuke serie vinden om te kijken? Denk er dan zeker eens over na om The Office te kijken, een heerlijke serie die je kunt kijken met je verstand op 0. Een aflevering duurt maar 20 minuten, maar maakt toch heel je dag goed. De serie verandert je leven, op een positieve manier.

De serie speelt zich af in ‘the office’, op kantoor dus. De baas is Michael Scott en hij heeft de leukste werknemers, iedereen is uniek. Alle onderwerpen en situaties die je maar kunt bedenken komen aan bod. Dus ben je wel in voor een nieuwe serie die ervoor zorgt dat je elke andere serie die je ooit hebt gekeken vergeet? Wacht dan niet langer en begin vandaag met de meest binge-watch waardige serie.

1. Het is hilarisch. De humor is vaak zo droog, het is niet te vergelijken met wat je in andere series hebt gezien.

via GIPHY

2. De afleveringen zijn superkort. Perfect voor de mensen onder ons met een korte concentratieboog.

via GIPHY

3. Michael Scott. Hij verdient het om apart benoemd te worden. Aan het begin lijkt hij je grootste vijand, maar later ga je hem zien als je eigen vriend.

via GIPHY

4. Jim en Pam. Als je aan fans van the Office vraagt wat hun relatiegoals zijn, dan zeggen ze sowieso Jim en Pam.

via GIPHY

5. Je hoeft niet goed op te letten bij series. Soms heb je van die series, dat je heel het verhaal al niet meer snapt als je een minuutje wegkijkt. Bij dit is dat totaal niet zo en kun je lekker ondertussen de was opvouwen. 

via GIPHY

6. Ad lib. Je zult het niet geloven, maar veel scenes stonden niet zo in het script. De cast was zelf vrij om op sommige momenten zelf in te vullen hoe het verhaal zal gaan lopen.

via GIPHY

7. Angela is een kattenvrouwtje. Op een bepaald punt in de serie heeft ze zelf haar kat mee naar werk en ligt hij te slapen in haar bureaula. Angela is toch een beetje een voorbeeld voor ons.

via GIPHY

8. Je kunt je relateren aan elke personage. Na het kijken van de serie kun je niet zeggen ‘Ik ben Jim’ of ‘Ik ben Michael in het leven’, want hoogstwaarschijnlijk ben je ze allemaal een beetje.

via GIPHY

  9. Je voelt je één met de cast. Het is alsof je naar je eigen vrienden en collega’s kijkt, zo verbonden voel je je met ze.

via GIPHY

10. Ups-and-downs. De serie kent echte pieken en dalen, van huwelijken tot scheidingen. Alles zit erin verwerkt en je zult écht wel wat traantjes wegpinken.

via GIPHY

11. De scene waarin Pam naar het altaar loopt. Oeps, spoiler, maar deze scene MOET benoemd worden. Kijk het zelf maar: 

 

12. Je kunt het opnieuw en opnieuw kijken. Als je eenmaal in het laaste seizoen bent, ben je eigenlijk alweer bereid om te beginnen bij aflevering 1 van seizoen 1.

via GIPHY

13. Dwight Schrute. Hij is je grootse vriend en vijand. Deze man is niet eens te beschrijven, hij is gewoon iconisch.

via GIPHY

14. Stanley. Hij heeft een echte ‘Niet mijn probleem’ houding. Hij is nergens van onder de indruk en het kan hem allemaal niet minder boeien. 

via GIPHY

15. De dubbele afleveringen. Zodra je ziet dat je begint aan een dubbele aflevering, kun je alvast tissues klaarzetten voor de tranen die gaan vloeien.

via GIPHY

Nog niet overtuigd? Dan zul je voor altijd een stukje uit je leven moeten missen.

SaveSave