Lifestyle / Media
Media

Jan Versteegh werkte makers Wie is de Mol op de zenuwen

Reageer 0

Het mag je niet ontgaan zijn: Jan Versteegh is de enige echte Mol van 2018. Volgens velen was hij misschien wel de briljantste Mol ooit. Jan zelf is daar juist verbaasd over. In een interview met het AD vertelt hij dat hij weleens door de makers op de vingers werd getikt omdat hij te onvoorzichtig was.

jan versteegh

Lees ook: Juf Ank sluit De Luizenmoeder af met legendarische comebacks

Riskant

"Bij de woordzoeker streepte ik het woord ‘Mol’ weg door er letters ‘M’ in te verven," vertelt de 32-jarige presentator. "Toen keek ik even omhoog waar ik een paar zéér gespannen gezichten van de crew zag. ‘Kijk je alsjeblieft een beetje uit?!’, hoorde ik later. Toen ik zaterdagavond dat moment terugzag waarop ik Stine bel en letterlijk zeg het heerlijk te vinden dat we wéér geld mislopen, dacht ik ook: ‘Wel heel riskant, Jan!’ Maar ik werd door iedereen vertrouwd joh. Het kon gewoon!"

Geheimhoudingsverklaring

Omdat Jan het spel zo fanatiek speelde, werd hij zowel door zijn medekandidaten als veel kijkers niet verdacht. "Frappant. Ik dacht serieus dat Nederland er wel doorheen zou prikken." Jan vond het heerlijk om iets te weten wat de rest niet weet. "Alleen mijn vrouw wist het. En ik heb het onze pasgeboren baby verteld. Die werd blind vertrouwd, hoefde niet eens een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen!"

Lees ook: Shock: ‘Er gaat een sekstape rond van Kevin uit Temptation Island’

Beeld: BrunoPress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen