Lifestyle

LeZeres

Karlijn Karlijn
4
  • 1whatsapps
  • 2mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Lifestyle

Zeven redenen waarom je kat jou onwijs lief vindt!

Katten zijn onwijs schattig. Ik hou enorm veel van katers en poezen. De gekke manieren waarop katten hun wederzijdse liefde laten zien, laat mijn hartje smelten. Heb je altijd willen weten of je poes ook echt van jou houdt? Lees dan vooral verder. 

 Dode beestjes 

Een dood muisje of dood vogeltje, het is een teken van liefde. Ja echt waar. Katten zijn namelijk jagers, door hun prooi mee te nemen willen ze laten zien wat ze in petto hebben. Hoe vies of schrikbarend het ook is: het is als een cadeautje bedoeld. 

Kopjes 

Dat poezen kopjes geven, is geen nieuws. Maar de manier waarom ze dit doen, is zo lief. Jouw poes of kater doet dit zodat hun geur aan jou zit en zo ben je toch een beetje hun ‘bezit’. Nawh! 

Show that booty

Als katten op hun rug liggen te rollen en hun buikje laten zien, dan voelen ze zich geliefd en beschermd. Katten laten echt niet zomaar aan iedereen hun buik zien. Als jou kat dit doet mag je jezelf gerust een schouderklopje geven: jouw kat voelt zich op zijn gemak. 

Oogcontact

Een blik van je kater die heel serieus lijkt te zijn? Nee, hij is niet boos. Katten maken namelijk alleen oogcontact met mensen die ze kunnen vertrouwen. In plaats van weg te kijken, vinden katten het leuk als ze terugkijkt.

Bijten

Bijt je kat je weleens? Zolang dit geen pijn doet, moeten we dit ook maar voor lief nemen. Ook dit is namelijk een manier om hun liefde te laten zien. 

Zwaaien 

De staart van jouw pluizige vriend kan meer zeggen dan je denkt. Het laat namelijk in een oogopslag het humeur van je kat zien. Als jouw kat zijn staart omhoog houdt en het puntje van zijn staat beweegt, probeert hij te zeggen dat hij jou hartstikke lief vindt. 

Meelopen

Vind je het soms irritant dat jouw kat voor je loopt? Misschien moet je deze irritatie opzijschuiven. Katten zijn namelijk graag in de buurt mensen die ze leuk vinden. Als hij naast je loopt, doet hij dit alleen maar om zo dichtbij mogelijk bij jouw te zijn!