Lifestyle / Vrije tijd

LeZeres

Karlijn Karlijn
4
  • 1whatsapps
  • 2mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Vrije tijd

Vijf tips om verveling de baas te zijn!

1. Pinterest

Als ik wat verveling voel op borrelen vind ik het heerlijk om op  te zitten. Zeker om inspiratie op te doen is deze app een goede aanrader, maar het is ook leuk om juist nieuwe ideeën op te doen. 

2. Try not to sing along challenge 

Als je dit intypt op Youtube word je overspoeld door video's! Dit zijn video's waar allemaal bekende liedjes in samen zijn gevoegd. De bedoeling van deze video is dat je niet mee zingt of mee beweegt met de muziek en dat is soms pittig! Natuurlijk kan je ook z'n video aanzetten om juíst luidkeels mee te zingen; its up to you! 

3. Fotografeer

Waarschijnlijk is dit voor de creabea's onder ons, maar zelf pak ik vaak uit verveling mijn spiegelreflexcamera. Vaak zijn mijn twee hondjes dan het 'slachtoffer', maar ook vind ik het leuk om via Pinterest fotografie ideeën uit te proberen. 

4. Instagram 

Zelf ben ik sinds een tijdje veel 'fitgirls' op Instagram gaan ontvolgen. In plaats van deze sportieve meiden ben ik onwijs schattige en lieve dieren accounts gaan volgen. Mijn drie favoriete zijn neelandcliff, catsofweek en

acoustictrench

5. Begin een blog

Een beetje cliché, maar als je je voor langere tijd verveelt is het misschien een idee om een eigen blog te beginnen. Misschien ligt hier wel jouw geheime gave. Je kan over van alles een blog beginnen, van je favoriete hobby tot je lievelingsdier. Ook zijn er verschillende platform waar je een blog op kan beginnen. Natuurlijk kan je er gelijk eentje kopen, maar je kan ook ergens gratis beginnen. Zoals hier op Ze.nl! Op deze manier kun je kijken of het bloggen jou een beetje bevalt.