Lifestyle / Vrije tijd

LeZeres

Aaliyah Aaliyah All-around Creative
3
  • 1whatsapps
  • 1mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Vrije tijd

4 redenen om met je ouder(s) een festival te bezoeken.

Reageer 0

De line-up is net bekend gemaakt, de locatie is geweldig, je wacht al maanden op dit feest maar... je vrienden zeggen op het laatste moment af of hebben geen zin of geld. En nu? Blijf je thuis zitten? NEE! Dat gaan we niet doen. Pak je ouder(s) onder de arm en maak er het beste van en wel met deze vier redenen.

1. Je kan de kosten delen.

Festivaltickets, kluisjes, munten, eten en drinken, vervoer. Alles bij elkaar telt al gauw op in de ‘paar’ honderd(en) euro’s, waarom niet lekker die kosten delen? Zo kun je samen optimaal genieten van het feest. Stel voor om bijvoorbeeld de helft van een ticket te betalen en je ouder het vervoer ernaar toe.

2. Dé ultieme festival tas.

Een regenjas, paraplu, zakdoekjes, extra schoenen, zonnebril, hoedje, deodorant, zonnecreme. Alles... maar dan ook alles! is te vinden in de tas van je ouder(s). Handig, want niet iedereen houdt rekening met het wisselvallige weer in Nederland, is soms ook best moeilijk! Het eerste uur schijnt de zon en is het 25 graden en het andere uur is het hele festivalterrein omgetoverd naar de Zwarte Cross.

3. Je hebt de perfecte Wingman/woman

Je ouders zijn diegene die veel van je af weten. Ze kennen jouw kwaliteiten als de beste. En zij weten misschien zelfs jouw ideale partner; groene ogen, blond haar, lang/kort, you name it. Daarnaast heb je natuurlijk zelf een leuk gespreksonderwerp om mee te beginnen, namelijk de ouder(s).

4. Je bent een hele mooie ervaring rijker.

Herinneringen maken is wat wij ons hele leven doen, met vrienden, kennissen, schoolgenoten, maar met je ouder(s) is toch echt iets specialer. Zij hebben je immers groot gebracht en zijn benieuwd naar wat kun zoon/dochter in het weekend bezighoudt. Samen dansen, wat eten, foto’s maken, lachen om de apartste, vriendelijkste en gekste festivalgangers, en dit dan in de kring bij je oma’s verjaardag vertellen en de reacties zien van andere familieleden blijft hilarisch. Misschien gaat die ene tante de volgende keer wel mee!

 

Geschreven door Aaliyah M.

 

Meer over mij vind je hier: www.facebook.com/Aaliyahmuggen/

Reageer 0
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen