Fisher-Price Little People Dierenreddingspost is het leukste Sint-cadeau voor alle kleintjes

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je cadeau wilt geven aan je kleintje? Wij hebben het leukste idee waardoor je eigenlijk meteen naar de winkel wilt rennen. Is jouw kleintje ook zo gek op dieren? Met de Little People Dierenreddingspost maak je hem of haar tot een regelrechte held. 

Katje in de boom

Je kleine kan met de Little People Dierenreddingspost een jong katje uit de boom redden door op het ontdekkingsknopje te drukken of het licht aandoen in de brandweerkazerne en brandweerman Rob in zijn brandweerauto laten springen om te hulp te schieten. Draai aan de slinger en laat de propellers van de helikopter draaien. Het is tijd voor hulp via de lucht! Zodra het katje weer veilig op de grond is, kan Mia haar meenemen naar de dierenarts om te controleren of alles in orde is met haar. Daarna kan ze haar meenemen naar het asiel. Haar puppyvriendje zit al te wachten tot hij in bad mag. Deze superleuke speelset leert kleintjes dat dieren niet zonder de zorg en hulp van mensen kunnen!

Ontwikkeling én spel 

De Fisher-Price Little People Dierenreddingspost is een goed voorbeeld van speelgoed waarin ontwikkeling en spel samenkomen. Door de zachte boomblaadjes, vrolijke kleuren en lichtjes, leuke geluiden en zinnetjes worden de zintuigen van het kind gestimuleerd. Daarbij kunnen ze zelf van alles ontdekken door het ontdekkingsknopje in te drukken om de brandweerauto met leuke geluidjes op te roepen. Door zelf dingen te laten gebeuren maken ze spelenderwijs kennis met oorzaak en gevolg. Doordat kinderen doen alsof ze de dieren redden en verzorgen, leren ze daarbij ook hoe het voelt om voor anderen te zorgen.