Seks & relaties
Seks & relaties

Nieuwe orale sekstechniek: de hummer blowjob - Ze's sekswoordenboek

Reageer 0

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over vogueingEskimo zussen en popcorn hoe. Deze week hebben we het over de 'hummer blowjob'… We geven je alvast één hint: het heeft niks met die gigantische auto's te maken.

hummer blowjob

Wat is een hummer blowjob?

De term dook voor het eerst in 2006 op, toen werd het toegevoegd aan Urban Dictionary. Een hummer blowjob houdt in dat je neuriet terwijl je een blowjob geeft. 'Humming' betekent namelijk 'neuriën'.

De laatste jaren is het door sexperts gedoopt als de must try orale sekstechniek. De vibraties die je mond maken tijdens het neuriën zouden extra fijn zijn voor de man in kwestie.

Zo'n hummer blowjob vergt wel wat oefening. Je kunt je het misschien voorstellen: het is knap lastig om aan één stuk door te neuriën met je - eh - mond vol. Oefening baart kunst, laten we maar zeggen!

Lees ook: 5 manieren om zijn ballen te verwennen

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen