Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Flexwerken doe je bij de Kanarie Club in Amsterdam

Reageer 0

Ben jij een ondernemer en werk je vaak vanuit huis? Het kan soms lastig zijn om werk en privé gescheiden te houden en daarom kun je beter je werkzaamheden vanuit buitenshuis regelen. Bovendien kan werken in een inspirerende omgeving je creativiteit juist een boost geven. De Kanarie Club in Amsterdam biedt de perfecte uitkomst voor alle werkduiven en vroege vogels.

Ruim aanbod aan flexwerkplekken

De Kanarie Club is gevestigd in een oude tramremise, waarbij werk en vrije tijd naadloos in elkaar overlopen. Creatieve ideeën laten zich immers niet altijd in een kooi van werktijden en kantoormuren stoppen. En contacten leggen gaat niet alleen op afspraak. Alle werkduiven en vroege vogels zijn bij Kanarie Club aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan flexwerkplekken, met voldoende stopcontacten, vergaderfaciliteiten én goede koffie is dit de ideale plek om een dagje te flexen.

Werkplek en borrel

Overdag biedt Kanarie Club een inspirerende werkplek met power lunch en homemade limonades. Maar als de klok rond 17:00 uur slaat, is Kanarie Club de plek waar nachtuilen en knalkanaries samen komen voor een goede borrel met vrienden of familie. Naast de centrale bar in het restaurant is er ook boven in de Poolbar ruimte voor een cocktail, wat bites en een klein dansje, zelfs met grote groepen!

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen