Lifestyle / Media
Media

Een deleted scene van Titanic komt boven drijven en we huilen nu al

Reageer 0

Titanic is nou een klassiek voorbeeld van een film die je af en toe écht even moet kijken. Niet alleen om een lekker potje bij te janken, maar ook om te zwijmelen bij jonkie Leonardo DiCaprio natuurlijk. Kun je geen genoeg krijgen van de film? Dan hebben we wat leuks voor je. Er is namelijk een deleted scene opgedoken (haha). Waarschuwing: pak je zakdoeken er maar vast bij, want dit wordt verdrinken in je tranen.

Reddingsscène

Het gaat om het moment in de film dat Rose (Kate Winslet) en andere overlevenden gered worden door het schip de Carpathia. In de originele versie van Titanic zie je hoe Rose een groen licht ziet. De scène vervolgt dat Cal op het dek van het schip naar Rose zoekt: die zich verstopt achter een deken. In de verwijderde scène zie je hoe Kate aan boord wordt getrokken. Verder zie je de vermoeide en verkleumde overlevenden, Mr Ismay die zich schuldig voelt en hoe Ruth zoekt naar haar dochter Rose.

Ook al duurt de hele scene maar anderhalve minuut, je zit gelijk weer in het droevige gevoel van de film. En eerlijk gezegd: wij moesten een klein traantje wegpinken, hoor. 

De originele scène:

Lees ook: De vele ex-vriendinnen van Leonardo DiCaprio

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen