Heerlijk natafelen tijdens de feestdagen doe je met deze verwenkoffie 

Eten door Commerciële Redactie Ze.nl

De feestdagen staan in het teken van eindeloos genieten met familie en vrienden. Een prachtig gedekte tafel, cadeautjes onder een kleurrijk verlichte kerstboom en de allerlekkerste gerechten op tafel. Na zo’n uitgebreid diner komt het beste gedeelte van de avond: het natafelen met familieleden en vrienden, terwijl de kinderen de pakjes onder de boom mogen uitpakkenMet de nieuwe verwenkoffies van Douwe Egberts tover je binnen no time een heerlijke koffie met romige schuimlaag tevoorschijn, zodat je na het diner zo min mogelijk tijd in de keuken hoeft door te brengen.

Pure verwennerij

Tijdens de feestdagen kom je met familie en vrienden bij elkaar om samen te genieten van een uitgebreid kerstdiner. Vaak kost het veel tijd en voorbereiding om een feestmaal te bereiden en breng je de hele dag in de keuken door. Wanneer iedereen uiteindelijk zijn buikje heeft rondgegeten en de drank rijkelijk heeft gevloeid, wil je je gasten natuurlijk verwennen met een heerlijke kop koffie toe. Toch heeft niemand zin om na de voorbereidingen van een driegangenmaaltijd wéér de keuken in te duiken, om ieders lievelingskoffie maken. Want hoewel opa het liefst een espresso drinkt, is oma een echte zoetekouw en drinkt haar koffie graag met veel melk en een vette schuimlaag. Daarom komt Douwe Egberts met iets nieuws, namelijk Douwe Egberts verwenkoffies.

Binnen tien seconden klaar

De verwenkoffies van Douwe Egberts zijn pure verwennerij in een zakje. Je doet het poeder in een mooie mok of groot glas en je voegt al roerend heet water toe. Tadaaa, binnen tien seconden tover je een heerlijk smakelijke koffie met een romige schuimlaag op tafel. Geen gedoe met melk schuimen of opkloppen, maar wel de smaak van écht goede koffie zoals we dat gewend zijn van Douwe Egberts.

Lees ook: Hebbon! Er is nu kaas met frambozen en prosecco-smaak

Drie smaken

En omdat iedereen zijn koffie het liefst op zijn eigen manier drinkt, komt de verwenkoffie van Douwe Egberts in drie verschillende smaken. Namelijk een klassieke Cappuccino voorzien van een romige schuimlaag, Latte Macchiato voor wie niet zo van sterke koffie houdt en Latte Caramel voor de echte zoetekouw. Serveer er wat lekkers bij zoals bonbons of koekjes (als dat er nog bij past na de uitgebreide maaltijd) en niets staat jouw ultieme verwenmoment samen met familie en vrienden nog in de weg. Dat belooft weer een heerlijke kerst te worden!

Lees ook: Kledingmerk WE komt met geweldige kersttrui voor twee