Lifestyle / Wonen

LeZeres

Savanah! Savanah!
  • 0whatsapps
  • 0mails
  • 1reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Wonen

WIT BUREAU PIMPEN

Reageer 0

Ik heb een mooi, simpel, wit bureau van IKEA in mijn kantoor staan. Heel simpel. Een grote lade voor documenten, een kleine lade met daaronder een kastje met twee planken. Het is niet het grootste bureau, maar ik heb niet veel ruimte nodig.

Nu wil ik eigenlijk mijn bureau oppimpen. De lades en het deurtje van het kastje zijn beplakt met marmer plakfolie, gekocht bij de KARWEI. Nu wil ik het bureauoppervlak mooier maken.

Dit bureau is namelijk al een paar jaartjes oud en het oppervlak is beschadigd. Ik hing altijd een rol plakband aan de rand, om er vervolgens een stuk af te knippen en de rol van de rand af te trekken. Dat resulteerde in beschadigingen; er zijn stukken van het witte oppervlak meegetrokken met het plakband, waardoor er nu kale plekken op het oppervlak zitten.

Iemand tips hoe ik dit mooi kan oplossen? Een vriendin zei dat ik het oppervlak ook kon beplakken met marmer plakfolie, net zoals de lades en het kastje, maar ik denk dat dat te druk word.

Nu zit ik er aan te denken om het oppervlak opnieuw te verven, maar dat dekt niet goed genoeg. Iemand tips voor me? Of misschien ervaring met zoiets dergelijks?

Alvast bedankt!! 

Reageer 0
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen