Dit kun je verwachten van het nieuwe seizoen van Will & Grace

Media door Laura

Wat kunnen we genieten van het terugkijken van oude afleveringen van sitcoms. Je kunt je dan voorstellen dat we letterlijk een gat in de lucht sprongen toen we hoorden dat er na tien(!) jaar nieuwe afleveringen van Will & Grace werden gemaakt. Yes, Gracie!

will & grace

The gang is back!

De originele cast is terug! Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally and Sean Hayes staan als vanouds weer in de schoenen van Will, Grace, Karen en Jack. Het nieuwe seizoen pikt het verhaal na elf jaar na de laatste aflevering weer op.

Twee seizoenen

Seizoen negen telt maar liefst zestien afleveringen en seizoen tien heeft ook al groen licht gekregen. Deze zal dertien afleveringen tellen en ergens in 2018 op de buis verschijnen.

Lees ook: Hoera: Temptation Island komt sneller terug dan verwacht! En er is nog een verrassing...

Sneak peek

Aan de volgende sneak peek te zien, kunnen we stellen dat het viertal weinig is veranderd. Gelukkig maar. Sterker nog, in tegenstelling tot het einde van seizoen zeven zijn Will en Grace nog hartsvrienden, hebben ze geen partner en geen kinderen. De reboot is geen re-make, maar vertelt meer bijzondere avonturen van de knotsgekke vriendengroep.

Bij TLC te zien

Will & Grace is vanaf 3 oktober elke dinsdag om 20:30 te zien op TLC. Het wordt ook herhaald: dinsdag om 23:00, donderdag om 22:00, zaterdag om 23:00 (2 afleveringen) en dinsdag om 20:00. 

Lees ook: Weet je nog? Zo ziet het meisje van 'Danoontje POWERRRR' er nu uit