Lifestyle / Celebs
Celebs

Zoekplaatje: Paris Jackson laat haar ‘rollen’ zien

Reageer 0

Ik kon niet anders dan klikken, toen ik een artikelkop voorbij zag komen op Twitter: Paris Jackson posts the most beautiful topless photo to celebrate her ‘rolls’. Paris Jackson en ‘rolls’, drie woorden die ik nooit bij elkaar had bedacht. Paris, de dochter van wijlen King of Pop, is namelijk hartstikke slank en moet op z’n minst in een hoek van 180 graden draaien wil ze een minuscuul stukje vel laten dubbelklappen.

Paris Jackson rollen rolls

'Fuck wit me'

Op de pagina, onderdeel van een Engelse lifestyle website, was een heel artikel gewijd aan een Instagram-foto van de bloedmooie Paris. Op de foto zie je niet veel meer dan een deel van haar haar, getatoeëerde armen die subtiel over haar blote borsten vallen en een grote grijze Calvin Klein-onderbroek. Onder de foto staat de tekst “comfortable in my rolls. fuck wit me”.

Okselhaar

Paris Jackson staat inmiddels bekend om haar strijd tegen onrealistische beautystandaarden. Een voorvechter van 'body positivity'. Eerder plaatste ze foto’s waarop ze haar weelderige okselhaar toonde en ook sprak ze zich uit tegen vooroordelen over depressiviteit. Ik vind dat tof. Tegengeluid is zó belangrijk in een wereld waarin een onhaalbaar beautyideaal de standaard is.

De betreffende Instagram-foto:

 

comfortable in my rolls. fuck wit me.

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) op

 

Rollen?

Toch word ik een beetje kribbig van deze foto. Rollen? Welke rollen? Ik probeer te kijken, maar ik zie echt geen ‘rolls’. Ik daarentegen heb wel rolls. Ik ben niet dik, maar als ik zit heb ik wel degelijk rolls. En een bonus: in de wintermaanden ook als ik sta. Als Paris Jackson al vindt dat ze rolls heeft, wat heb ik dan? Niet echt de 'body positivity' die ik van haar gewend ben. Je 'rolls’, wat is dan haar boodschap die ze uitdraagt aan al die jonge meisjes die haar op Instagram volgen (in dit geval 2,1 miljoen)?

Rollen? Nee sorry, hier sla je de plank toch echt mis, Paris.

Lees ook: Vrouw (21) met één arm wordt toegejuicht om Halloween-outfit met dosis zelfspot

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen