Lifestyle / Wonen
Wonen

Zo tof: het luxe beddengoed van Jorien (26) is regelrechte hit

Reageer 0

Ooit sliep ze in een hotel in New York zelf onder luxe beddengoed: het is de 26-jarige Jorien Huigen altijd bijgebleven hoe lekker ze daar sliep. Toen ze echter zelf op zoek ging naar nieuw, vergelijkbaar beddengoed schrok ze echter van de prijzen. “Ik dacht: dat kan vast anders,” vertelt Jorien aan de redactie van Ze. In juni van dit jaar bracht zij daarom het fijne Joarz op de markt: kwalitatief beddengoed voor een betaalbare prijs. Inmiddels vliegt het beddengoed als warme broodjes over de toonbank. 

In rap tempo uitverkocht

Jorien (26): “Inmiddels is het vier maanden geleden dat ik ben begonnen met Joarz en sindsdien is de webshop helemaal uitverkocht. Gelukkig is er inmiddels weer een nieuwe voorraad binnen en hebben we er zelfs twee nieuwe dessins bij. Naast de verkoop op mijn eigen site wordt Joarz ook bij online shops als FonQ, Smulders Textiel en Hudson’s Bay verkocht. Het is fijn om te horen en leuk om te zien dat mijn klanten tevreden zijn: ik zie dat veel van hen terugkomen voor herhaalaankopen. Als ik zie wat er in vier maanden kan gebeuren, denk ik dat Joarz een mooie toekomst tegemoet gaat."


De nieuwe dessins van Joarz

Het roer om

“Na mijn terugkeer uit Bali, waar ik een jaar woonde en werkte als freelancer voor diverse bedrijven, had ik behoefte de verbondenheid weer te voelen met één bedrijf. Omdat ik zin had in een nieuwe uitdaging en alles uit mijzelf wilde halen, besloot ik het roer om te gooien en mijn eigen beddengoed-merk op te zetten. Het idee van het beddengoed kwam eigenlijk doordat ik zelf de optie miste om betaalbaar beddengoed te kopen wat óók van zeer hoge kwaliteit is. Alles wat ik mooi en fijn vond, was hartstikke duur. Ik dacht: dat moest toch anders kunnen? Zo kwam ik op het idee van Joarz.”

Certificaat

"Egyptisch katoen is er een met een lange vezel, maar met een pikant prijskaartje vanwege de populariteit - er zijn veel meer katoensoorten met een lange vezel, zo ook de Indiase soort waar alle Joarz-producten van gemaakt zijn. Veel mensen denken dat er maar een soort katoen is, maar kwaliteit hangt af van het aantal draden per vierkante inch. Katoen met meer dan 200 inch draaddichtheid heet percal-katoen. Dat voelt veel zachter aan, maar is een stuk duurder. Joarz is gemaakt van ecologisch percal-katoen met een draaddichtheid van wel 300 per inch. In de fabrieken waar Joarz gemaakt wordt, werken ze onder goede arbeidsomstandigheden en de fabriek heeft ook een certificaat waardoor je er zeker van kunt zijn dat onze stoffen geen schadelijke chemicaliën bevat. Gegarandeerd kwaliteitskatoen voor een betaalbare prijs: een dekbedovertrek van Joarz heb je al voor €59,95.”

Check zelf het beddengoed van Joarz via www.joarz.com

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen