Seks & relaties
Seks & relaties

Lazy Monday: de meest luie seks posities

Reageer 0

Last van maandag blues? Grote kans dat je na een lange dag weinig kracht over hebt voor acrobatiek tussen de lakens. En wat maakt het ook uit! Je hoeft je niet altijd in gekke bochten te wringen voor een goed potje seks. Op maandag mag je de pillow princess uithangen. En dat doe je zo…

De zak aardappelen

Ook bekend als ‘de zeester’ of ‘missionaris’. Stiekem not done om ervan te houden, maar het blijft een favoriet van veel vrouwen. Geen wonder, want jij als vrouw hoeft minimaal te bewegen maar krijgt er maximaal genot voor terug. Gewoon achterover liggen en alles over je heen laten komen (no pun intended).

Luie hond

Doggie style, maar dan zonder op je ‘pootjes’ te staan. Bij de ‘lazy doggy’ ligt je vrouw namelijk plat op haar buik in plaats van op handen en voeten te staan. Laat hem bovenop jou 'plaatsnemen'. Houd je benen bij elkaar voor meer diepte en wrijving.

Lees ook: Waarom het belangrijk is om te kunnen lachen tijdens de seks

Lepeltje-lepeltje

Extra fijn tijdens de koude dagen: van spoonen krijg je het lekker warm. Bij deze positie lig je allebei op je zij en kijk je één kant op. De man beweegt zijn lichaam op en neer en het enige wat jij hoeft te doen is genieten.

De gebogen lepel

Mag je het nóg knusser en intiemer? Ga dan vanuit lepeltje-lepeltje positie naar de ‘gebogen lepel’, hierbij buig je allebei je knieën. Ook fijn: na het hoogtepunt kunnen jullie in deze omhelsing direct in slaap vallen. Lief!

Lees ook: Het antwoord op de 3 meest gegoogelde seksvragen

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen