Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De week van Ze #38

Reageer 0

Slechte woordgrappen, lachuitbarstingen en geheime chocoladevoorraden, dit is de redactie in een notendop. Benieuwd wat er achter de schermen gebeurt wanneer we niet druk aan het tikken zijn? Neem een kijkje in de week van Ze!

Maandag

Nieuwe week, nieuwe kansen! Vandaag werden wij direct verwelkomd met een pakketje van het Aidsfonds. Daarin zaten zes condooms onder het mom ‘6 voor jouw + 6 voor een ander’. Voor elk condoom dat je koopt, gaat er namelijk een naar iemand in Afrika. Dat noemen we nog eens een goed initiatief.

Dinsdag

Hoedjes hoedjes hoedjes! Vandaag was het Prinsjesdag en nadat we helemaal zijn bijgekletst door niemand minder dan Koning Willem-Alexander over de begroting van 2017 is het tijd voor de op een na belangrijkste kwestie van deze nationale dag: de hoedjes van Prinsjesdag! Na de lunch dook de redactie achter de computer om alle hoedjes bij elkaar te sprokkelen.

Woensdag

Vandaag hebben we twee enthousiaste stagiaires op gesprek gehad. Daarnaast kreeg de redactie een wel heel gezellig pakketje binnen van Disney. Het bleek een lichtgevende prinsessen toverstaf en er is de hele middag flink mee gezwaaid! Tot slot werden we verwend met een aantal heerlijke producten van Herôme. Dat is het voordeel als de dochter van de eigenaresse bij je op de redactie werkt! ‘s Avonds was Michelle uitgenodigd voor de winkelopening van Triumph in de Kalverstraat. Wist je dat dit merk al sinds 1886 bestaat?! Beha’s maken kunnen ze wel dus, en dat was te zien.

Donderdag

Vandaag kreeg Michelle wel een heel leuk telefoontje: Apple heeft haar uitgenodigd om aankomende week naar Londen te komen voor een introductie van de nieuwste Apple-producten. Wauw! Daar gaan jullie dus zonder twijfel nog meer van horen.

Vrijdag

Friyay! Collega Stacey was vandaag jarig dus de weekend vibes zaten er al direct goed in! Naast een versierd bureau werd er natuurlijk goed op haar geborreld. Het mooie (en slechte eigenlijk...) aan een kantoor boven de foodhallen is dat er altijd iets lekkers binnen handbereik is. Zo werd vandaag geluncht met deze Vietnamese Loempia's. Yum!

Cheers en fijn weekend iedereen!

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen