Koreaanse gezichtsmaskers zijn dé beauty hit onder de sterren

Beauty door Redactie Ze.nl

Sheet masks, ze vliegen je om de oren. Een beauty-musthave voor iedereen die verlangt naar een perfecte en stralende huid. Sheet maskers zijn er voor elk huidtype en huidconditie. Veel topmodellen en celebs zijn al fan. En zoals het eeuwenoude gezegde (ahum) luidt: A sheet mask a day keeps the doctor away.

Nu de zomer dan toch echt voorbij is en het koude weer er ook aan komt, is dit hét perfecte moment om jezelf en jouw huid goed te verzorgen. De september editie van Beautybox staat dan ook geheel in het thema van “Pamper yourself”. In deze editie vind je naast niet eerder verschenen pareltjes ook vijf variërende Best of Beautybox producten. Voor maar € 14,95 ligt 'ie ook bij jou op de deurmat. Wij vertellen je wat er deze maand te vinden is in de box.

 

Scaring children

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Innisfree - It’s Real Squeeze Mask!

Pak iedere huidconditie aan met Innisfree - It’s Real Squeeze Mask. Rijke en natuurlijke ingrediënten zijn in dit voedende masker geperst om je huid in een ultra hydraterende behandeling te verpakken. De drievoudige vellen van het sheet masker zorgen dat het masker goed past op je huid, om voedingsstoffen effectief te leveren, voor een boost in glans en langdurige hydratatie.

Golden Care - Pink Skin Renewal Mask (Peel Off)

Eén heerlijk masker is leuk, maar twee heerlijke verschillende maskers is nog beter! Je ontvangt de Golden Care unieke peel off mask met een huid vernieuwende, verfrissende, verzorgende en stabiliserende functie. Het masker maakt je huid zachter, gladder en gezonder. Bij regelmatig gebruik verminderen de rimpels en vlekken welke veroorzaakt zijn door acne of huidirritaties.

Naïf Nourishing - Nourishing Hand Cream

Ook na de zomer krijgen je handen het flink te verduren tijdens alles wat je doet. De handcrème van Naïf helpt je handen te beschermen. Je handen zijn één van de enige onbedekte delen huid, die samen met het gezicht dagelijks worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralen. Daarom is het belangrijk dat je ze beschermt. Met een natuurlijke zonnefilter vol anti-oxidanten uit tomatenextracten bijvoorbeeld. Ook wel lypocenen genoemd. Onze Nourishing Hand Cream beschermt niet alleen, hij voedt en houdt je huid soepel. Mede mogelijk gemaakt door zoete amandel- en avocado-olie.

LOOkX - Exclusive eyeliner Nr.07 Deep black matt

Onmisbaar voor in de regenachtige Nederlandse herfst is een goede zwarte waterbestendige eyeliner. De LOOkX Exclusive eyeliner Nr.07 Deep black matt is een waterproof oogpotlood op basis van speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, matte dekking zorgen. Zo kun je alle hoosbuien trotseren deze maand, zonder dat je eyeliner uitloopt.

+5Gevarieerde Beautybox toppers!