Seksspeeltje tip: de I-Scream vibrator

Intiem door Laura

Waarom zou seks niet fun mogen zijn? Dat geldt net zo voor seksspeeltjes. Als je tussen de lakens duikt voor wat me-time, wil je wel eens iets anders dan de standaard toy. We tippen de I-Scream vibrator. De leukste toy om na te genieten van de zomer.

i scream

Fun vibrator

Een spannend speeltje in de vorm van een ijsje, hoe zoet is dat?! Maar laat je niet foppen door het 'chille' uiterlijk van deze fun toy. Met tien vibratie-standen is het een harde werker. Verder is de I-Scream gemaakt van siliconenmateriaal, waardoor het zijdezacht en soepel aanvoelt.

Laat jezelf letterlijk smelten onder het genot van de trillingen door de vibrator even in de vriezer te leggen of verkoelend glijmiddel te gebruiken.

Lekker praktisch: de toy heeft geen batterijen nodig – daar heb je toch nooit genoeg van in huis -, maar laad je op via een bijgeleverde USB kabel.

easytoys i scream vibrator

Discreet

Ook handig voor de sloddervossen onder ons. Deze vibo is dankzij zijn vermomming als ijsje ook nog eens hartstikke discreet. Je kunt ‘m dus gerust laten slingeren na een bevredigende solosekssessie. Neem ‘m overal mee naartoe, want de trillingen zijn fluisterstil.

Waar te koop?

De I-Scream vibrator koop je nu voor € 34,90 in plaats van € 69,95 via Easytoys.nl. Loop het water je al in de mond? Geen probleem. Als je vandaag voor 23:30 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis.

easytoys i scream vibrator

Lees ook: Seksspeeltje van de maand: Eindeloze mogelijkheden met de Magic Wand