4x kijktips voor iedereen die ook in een gat valt na Game of Thrones

Vrije tijd door Roos

Help, Game of Thrones is voorbij. Misschien is het een schrale troost dat je niet de enige bent die achterblijft met een gapend gat in je week. Maar niet getreurd, want wij hebben een paar kijktips op een rijtje gezet om die leegte op te vullen.

1. Westworld

Deze HBO serie doet ons denken aan The Hunger Games. In de psychologische thriller worden dit keer niet de armen, maar de verveelde rijken in een entertainmentpark gedropt om zich te amuseren met seks en moord. Science fiction meets wild west, met een vleugje spanning. De cast bestaat uit Anthonie Hopkins (The silence of the Lambs) en Jeffrey Wright (The Hunger Games).

2. Friends from college

Hou je van de serie Friends? Dan vind je dit genieten. Deze hilarische serie gaat over zes vrienden die elkaar kennen uit, goh verrassing, hun studententijd. Een seizoen vol ongemakkelijke momenten die garant staan voor avonden vol kijkplezier.

3. White Gold

Het feit dat de hoofdrol vertolkt wordt door Ed Westwick moet eigenlijk al genoeg zijn om vanavond direct de hele avond weg te zwijmelen. In White Gold doet de arrogante verkoper Vincent Swan en zijn gewetenloze team er alles aan om deals te sluiten. Of ze hierbij eerlijk te werk gaan is niet belangrijk. Hete mannen in pak, wij vinden het nu al goud!

4. Ozark

In deze ietwat grimmige dramaserie van Netflix belandt de saaie accountant Marty (Jason Bateman) in de criminaliteit vanwege witwaspraktijken voor een gevaarlijke drugsbaron. Keer op keer gaat het mis en dit zorgt voor de nodige hilariteit. Wedden dat je het seizoen in 1 klap afkijkt?

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 35 erbij