Deze producten heb je nodig voor de perfecte workout

Lichaamsbeweging is essentieel voor een gezonde levensstijl. Voetbalster Anouk Hoogendijk weet dat als geen ander en heeft daarom deze maand de Healthbox samengesteld. Als topsporter is voeding namelijk net zo belangrijk als bewegen. Door haar deelname aan Expeditie Robinson ziet Anouk nog meer in dat een Fitshe reep of een shake heel fijn kan zijn. Deze Healthbox zit boordevol met haar favoriete producten. 

Bewust leven

Bij Ze.nl zijn we gek op de Healthbox! Deze box wordt elke keer samengesteld door een health expert. Hiermee maak je kennis met allerlei gezonde en bewuste producten. Zo wordt het een stuk makkelijker om die reep chocola te verruilen voor een gezonde granola bar en een product met chemicaliën te vervangen door een natuurlijk product. 

Wil jij graag de Healthbox by Anouk Hoogendijk? Met onze speciale kortingscode kun je 'm deze maand met 15% korting bestellen. Ga daarvoor naar www.healthbox.nl en gebruik de code Ze15. In plaats van €44,95 betaal je dan nu voor €38,- incl. gratis verzending.

Producten

1. Biofreeze 
Deze biofreeze is een effectieve pijnverlichter en bevat menthol; een veelzijdige en unieke formule voor onder andere pijnlijke spieren en gewrichten, blessures en bij revalidatie/training. Biofreeze bevat geen oliën of aardolie. Het resultaat is een pijnverlichter die snel en langdurig werkt.

2. Ananda Chocolade 
Ananda Chocolate is gemaakt van biologische en Fairtrade fine flavour Arriba cacao. Wat zo bijzonder is aan dit chocolademerk, is dat het in het land van herkomst verwerkt en verpakt wordt. De smaken in het pakket zijn: Coffee Break en Pure Extase.

3. Mudmasky
Deze "Detox Mask" is ideaal om je gezicht flink te reinigen. Dit masker is van natuurlijke ingrediënten en wordt al duizenden jaren op allerlei continenten gebruikt. Wat deze detox doet is je pH naar 5,5 zetten, de ideale pH voor je huid. De bovenste laag van je huid wordt niet beschadigd en behoudt het natuulijke huidvocht. 

4. Vegan energy boost
Om te sporten heb je energie nodig. Een hele maaltijd vooraf is niet nodig, maar deze energiereep van Fitshe is precies perfect! De smaak is Crunchy Raw Chocolate. Door dit tussendoortje raak je verzadigd en het is ook nog eens super verantwoord. De reep is 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. 

5. Eat Natural 
Net als bij de Vegan energy boost bevatten deze twee Eat Natural-repen ook voedzame ingrediënten. Het is een bijzondere reep in de smaken: nut & seed bar en fruit, nut & seed bar. De 'Bars with Benefits' is een heerlijke snack. 

6. Meal Shake 
Een maaltijdshake met natuurlijke ingrediënten zoals wei-eiwit, haver, soja en mais. In de ingrediënten zitten veel voedingswaarden en vitamines. De shake belooft langdurige energie en een verzadigd gevoel. Binnen een minuut heb je deze shake gemaakt en kun je het beste uit je dag halen. 

7. Fairtrade wasmiddel
Het merk 'Seepje' maakt een nieuw was- en reinigingsmiddel op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. De vrucht maakt een natuurlijke vorm van zeep aan wanneer deze in contact met water komt. Het wasmiddel is goed voor het milieu en maakt de leef- en woonomstandigheden van boeren in Nepal een stukje beter. 

8. Almond drink
Bij Rude Health komen de ingrediënten van de boom, gaard of uit het veld. Niks onnatuurlijk of geraffineerd. De Almond drink bevat vijf voedzame ingrediënten, een combinatie van gemalen amandelen met rijst, superfris, bronwater, koudgeperste zonnebloemolie en een snufje zout. Een echt powerdrankje!

9. Kneipp Douche Foam
Deze heerlijke douchegel van vijgenmelk-arganolie is een rijk verzorgend en bevat een hemelse geur. De zachtheid is intens en laat je huid genieten. Naast dat de foam reinigend en verzorgend is, is het ook een handig product voor het scheren van de benen. 

10. Oil Naturel
Voor een stralende huid en glanzend haar is deze arganolie wat je nodig hebt. De olie wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. De olie bevat vitamine E, essentiële vetzuren, squaleen en anti oxidanten. 100% Biologisch en puur. Je kunt hem gebruiken als een dag- of nachtcrème.

11. Hennep Thee
Stoned van deze thee word je zeker niet, mocht je het je afvragen. Deze thee wordt op Nederlandse bodem gekweekt en is lekker, gezond en duurzaam. De thee bestaat voor 65% uit hennepbladen en wordt verder gemengd met kamille, pepermunt, gember lindebloesem, en goudbloesem. 

12. Chi Natural Life
Om de dag goed te beginnen is Spirulina het meest complete voedingssupplement voor meer energie. In één capsule zitten meer dan 50 nodige voedingsstoffen. Wanneer je dit product regelmatig gebruikt, zal het zorgen voor verbeteringen in lichaamsprocessen en helpen sneller te herstellen. 

13. Ecoco Cosmetic Glove
Make-up verwijderen met water? Ja, het kan! Dankzij een superzachte, innovatieve microvezel in combinatie met water is het mogelijk om make-up van het gezicht af te halen. Hij is handig voor mee op vakantie en je kunt er wel 500x mee doen! Zeg maar dag tegen je cleansers en toners. 

14. Sorefix Koortslipcrème
Dit is je redding bij een koortslip. De crème verkort de duur van een koortslip en zorgt dat je er minder last van hebt. Het is een transparante crème, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er meer nadruk op wordt gelegd. De unieke samenstelling is effectief in elk stadium van de koortslip.