De top 5 hitsige televisieseries

Media door Laura

Een avondje bankhangen met je lief hoeft niet saai te zijn. Zolang je de juiste series weet op te zetten, wordt het in no time een hitsige bedoening. We zetten de series op een rijtje waarbij jullie in the mood komen.

hitsige tvserie

Game of Thrones

De meest besproken serie van de afgelopen jaren heeft niet alleen maar draken, bloedvergieten en politiek drama te bieden. Een paar keer per seizoen ben je verzekerd van een indrukwekkende sekssessie, die gaan van soft- tot hard-core.

 

The Affair

Met een naam als The Affair, weet je gewoon dat de serie bomvol stomende vrijpartijen zit. We kunnen alvast verklappen dat elke aflevering wel één expliciete seksscènes bevat. En ja-ha, soms zelfs met full frontal naaktheid van de mannelijk speler…

 

Outlander

Prachtige kostuums, feminisme in het 18e eeuwse Schotland een seksuele spanning waar je U tegen zegt. What’s not to like? Als je dol bent op Jane Austen-achtige verhalen maar dan minder preuts, dan is dit de serie voor jou. Zwijmel vanavond nog lekker weg, de eerste twee seizoenen staan op Netflix.

 

Sex and the City

Who else?! De moeder van alle sexy series is natuurlijk Sex and the City. Maakt niet uit als je vriend of man er niks aan vindt. Dan houd je toch een solo-marathon…

 

Scandal

Terwijl hoofdpersonage Olivia normaal gesproken de (seks)schandalen van VIPs laat verdwijnen, belandt ze nu met haar neus in haar eigen schandaal. Juist: een affaire met de president. En dat levert heel wat oogstrelend beeldmateriaal op.

 

Missen we nog een? Deel het in een reactie.

 

Lees ook: De cast van Game of Thrones: toen versus nu