Seks & relaties
Seks & relaties

Topwip: Stomende vrijpartij in de bioscoop

Reageer 0

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 26-jarige Emma over haar Topwip: seks in de bioscoop.

Emma (26): “Ik denk nog steeds met warme gevoelens terug aan de avond dat ik het met mijn toenmalige vriendje in een bioscoopzaal deed. We hadden afgesproken bij de bioscoop. Ik was al wat eerder en kocht alvast de kaartjes. Ik stond binnen te wachten toen ik zijn hand op mijn onderrug voelde. Er ging een rilling door me heen; het was niet normaal hoeveel seksuele spanning er altijd tussen ons was. Zijn hand bleef net boven mijn billen liggen, terwijl we naar de juiste bioscoopzaal liepen. Daar aangekomen waren de lichten al uit. Hier en daar zaten wat mensen, maar het was erg rustig.”

"Toen we even later dicht tegen elkaar aan zaten, voelde ik zijn hand op mijn been rusten. We zaten helemaal schuin omhoog achter in de zaal en niemand besteedde aandacht aan ons. We keken allebei naar het scherm, maar het duurde niet lang voordat zijn hand onder mijn trui gleed. De opwinding werd steeds groter toen hij me laag in mijn nek begon te zoenen en daarna heet en nat aan mijn oorlelletje sabbelde. Dit was zo ontzettend lekker!”

"Om wat meer ruimte te creëren, doen we de armleuningen van de stoelen omhoog. Ik schop mijn laarsjes uit en streel met mijn pantyvoetjes over zijn kruis. Zijn hand glijdt steeds verder over mijn been omhoog. Zachtjes kriebelt hij mij daar. Ik buig naar voren en zoen hem. We zoenen elkaar intens en worden allebei geiler en geiler. Totdat ik op een punt kom, dat ik mezelf niet meer onder controle kan houden. Ik wil hem het liefst in me voelen, maar wil ook niet gezien worden door de andere bioscoopbezoekers. Ik sta op en zeg dat hij me over vijf minuten moet meeten in de toiletten."

"Na de langste vijf minuten uit mijn leven, komt hij er eindelijk aan. Ik trek hem mee een hokje in en smijt hem op het toilet. Dan ga ik schrijlings op hem zitten. Langzaam begin ik te bewegen terwijl hij met zijn handen over mijn hele lichaam glijdt. Ik moet me echt inhouden om niet keihard te gaan kreunen. Hij stoot een paar keer hard in me, wat een beetje pijnlijk maar ook heerlijk is. Dan voel ik dat hij schokkend in me klaar komt. Terwijl hij nog nakreund, laat hij mij ook komen. We kleden ons weer aan en lopen terug. Daar zien we de andere bezoekers net de zaal uit lopen. We hadden niets meegekregen van de film, maar dat vonden we allebei helemaal niet erg."

Lees ook: Topwip: Seks met een onbekende

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen