Mama / Kinderen
Kinderen

Lucinda (38) belandde in rolstoel na beroerte door meervoudig orgasme

Een opstekende hoofdpijn kan een vervelende bijwerking van een happy ending zijn. Als het af en toe gebeurt, is het vrij onschuldig. Niet in het geval van de 38-jarige Lucinda. De Engelse kreeg steeds vaker last van hoofdpijn na een vrijpartij. Zij wuifde de klachten weg. Tot vijf jaar geleden, toen het na een dubbel orgasme helemaal misging.

Lees meer in onze galerij

1/2 -

Lucinda was zes maanden zwanger toen ze door het oog van de naald kroop. Na een vrijpartij met haar man Tony voelde ze opeens een scherpe pijn net boven haar rechteroog. De hoofdpijn was de oorzaak van een beroerte.

“Het gebeurde tijdens een vakantie in 2012. Ik had een paar dagen vrij genomen. Ik was uitgeput omdat ik al 26 weken zwanger was. Mijn zwangerschap was overschaduwd door zwangerschapsdiabetes, waarvoor ik moest diëten en sporten. Ook checkte ik mijn bloeddruk bijna dagelijks. Op die ochtend was mijn bloeddruk laag, dus ik besloot om tussen de lakens te springen met mijn man.”

Hoofdpijn

Na de seks voelde Lucinda een enorme hoofdpijn, maar vond dit niet al te zorgwekkend. “Ik heb mijn hele volwassen leven altijd al last gehad van ‘thunderclap’ hoofdpijn als gevolg van een orgasme. Daardoor was ik niet echt bezorgd. De pijn voelde meestal een beetje als een brain freeze. Best pijnlijk, maar het duurde niet heel lang. Die ochtend begon de pijn hetzelfde, maar na een tijdje merkte ik dat het niet weg ging.”

Coma

Terwijl de pijn door haar hoofd raasde, dacht Lucinda dat ze misschien last had van een fikse migraine. Ze probeerde aan de pijn te ontsnappen door te slapen, maar tevergeefs. “Huilend kronkelde ik in bed van de kwelling terwijl Tony mijn moeder belde.” Lucinda’s moeder stond erop dat ze gelijk een ambulance zouden bellen. “Nu begon ik pas echt in paniek te raken. Toen dacht ik dat het misschien een beroerte kon zijn. Vanaf dat moment was alles een waas.”

Lees verder op de volgende pagina.

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina