Seks & relaties
Seks & relaties

Flopwip: de slappe hap

Reageer 0

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 25-jarige Tess over haar flopwip: die keer dat ze het deed met 'de slappe hap'.

Tess: “Het feit dat hij zichzelf als volwassen man Timmy noemde had me misschien al moeten waarschuwen voor deze onbevredigende vrijpartij, maar helaas gingen er bij mij nog geen alarmbellen rinkelen. Timmy was een heel lieve, timide jongen en voordat we seks hadden vertelde hij dat hij nooit vaker dan één keer seks met vrouwen had gehad. Een tweede keer kwam er gewoon nooit van, vertelde hij. Ik begreep op dat moment niet waarom dat was, want het was een leuke jongen die er ook nog goed uit zag. Dus ik stelde voor om het die avond gewoon twee keer achter elkaar te doen.”

“We waren nog geen half uur bezig, toen ik het snapte. Niet alleen bleef zijn penis de hele tijd slap, het leek voor hem ook heel normaal om geen stijve te hebben voordat je een vrouw penetreert. Hij bleef zijn kleine, slappe zaakje bij mij naar binnen duwen, maar dat ging natuurlijk voor geen meter. Ik probeerde de situatie nog enigszins te redden door hem wat harder te maken met wat mond- en handwerk, maar het mocht niet baten…”

“Timmy snapte niet wat er aan de hand was en vroeg waarom hij niet bij mij naar binnen mocht. Dat vond ik zo sneu, dat ik hem nog maar even zijn gang liet gaan. Toen zijn slappe hap uiteindelijk gedeeltelijk in mij zat, begon hij te kreunen als een gek, alsof hij het heerlijk vond. En toen floepte hij er opeens uit. Ik kan me nog goed herinneren hoe zielig zijn slappe piemeltje daar tegen zijn been lag, terwijl hij naar me keek alsof ik me helemaal gelukkig moest prijzen... Ondanks eerdere voornemens, is het ook niet meer van een tweede keer gekomen."

Lees ook: Topwip: de zomerse seksmarathon

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen