Lifestyle / Vrije tijd

LeZeres

Merel Merel ik ben Merel
11
  • 4whatsapps
  • 4mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 1volgers
Vrije tijd

Vrolijk Pasen

Reageer 0

Aankomend weekend is het Pasen een weekend waar ik al een week naar uitkijk. Niet dat ik de feestdagen zo bijzonder vind, als serveerster werk je standaard alle feestdagen. Maar juist dit jaar ben ik de Pasen vrij. 

Normaal zou dat betekenen een weekend vol verplichtingen naar mijn familie en schoonfamilie. Maar daar hebben mijn vriend en ik helemaal geen zin in. Vroeger had ik al een hekel aan de feestdagen. Al die verplichte gezelligheid. Het moet vooral gezellig zijn en dat moet de buitenwereld zien. Dus maken we massaal foto's waar we opgedoft uitzien en moet het eten vooral veel en er goed uitzien. Dat de kalkoen dan niet smaakt staat niet op de foto, om over het inhouden van mijn buik in de jurk maar te zwijgen. 

En dan hebben we nu Pasen. Iedereen moet ineens gaan paas lunchen of brunchen. En dan geen croissants zoals op zondag, nee brood met roomboterlammetjes en kaas in de vorm van een kuiken. Tweede paasdag gaan we massaal naar de woonboulevard, op zondag is dat te gewoontjes. Dus staan we in de file naar de grote woonboulevard. Iedereen blijkt ineens ook een bank nodig te hebben. En nadat we dat hebben overleefd gaan we een paasvuur ontsteken. Een kampvuur maar dan een paar meter hoog. Mensen in het westen van het land kennen de paasvuren waarschijnlijk niet. Het houd je ook warm als je ernaar kijkt, al is het daar niet voor bedoeld.  

Nee mijn Pasen ziet er dit jaar anders uit. Ik wil de Pasen mezelf even opladen dus gaan we er een dagje tussenuit in de sauna. Hopelijk heeft niemand hetzelfde plan gemaakt. Maar ik hoorde dat de woonboulevard heel leuk is dus daar moet iedereen lekker heengaan, hebben wij de sauna voor onszelf. Daarna willen wij naar een paasvuur omdat we het zo gezellig vinden. En verder willen we nog graag met onze oldtimer gaan touren tussen de bloembollenvelden. 

Fijne Pasen  

Reageer 0
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen