Lifestyle / Columns

LeZeres

Iraida Clare Iraida Clare Ms. Clare Creates
3
  • 1whatsapps
  • 1mails
  • 0reacties
  • 0favorieten
  • 0volgers
Columns

Viva verandering

Ze.nl verandert. Ik verander. De hele wereld verandert. Kun jij nog een leven voorstellen waarbij altijd alles hetzelfde blijft? Een wereld waarbij verandering geen podium krijgt? Ik niet, ik ben zo een viva-verandering typje. Een die het liefst elke dag anders beleefd. Want van routines word ik dood ongelukkig. En ja, mijn streven is om mijn eigen geluk te zijn. De kers op de taart. De James Bond van mijn eigen levensfilm. En dan is er al snel geen plek voor routines.

Ik herinner mij nog dat ik als kind stewardess wilde worden. Die droom was zo sterk dat ik als tiener deze bleef najagen. En toen ik op mijn allereerste stage dag bij KLM, als grondstewardess aan de slag ging wist ik waarom ik bewust voor dit beroep gekozen had. Naast de liefde voor de mens, sprak de veelzijdigheid a.k.a verandering mij enorm aan. Hier was het iedere dag echt een ANDERE dag. Toen ik klaar was met mijn stage wilde ik toch meer(lees verandering).

Mijn hart riep: ga voor de pen!!!! Daar waar je liefde al vroeg mee begon. Eng dacht ik. Verandering, ouch. Wat als? Toch ben ik vandaag de dag erg blij dat ik die stap heb genomen. En dat ik verandering met open armen heb omarmd. Het eindresultaat was off the chain, maar de beslissing was tricky. En zo werkt dat ook met verandering. Het schrikt soms af, maar in the end it’s all good.

Verandering is mede hierdoor essentieel. We hebben 24 uur in een dag waarvan geen hetzelfde hoeft te zijn. Benut je kansen, al is dat met een bonzend hart. Doe het. Spring. Ze.nl sprong ook. En hoe? Het prikkelde mij om hier aan mee te doen. Voor de verandering schrijf ik niet voor mijn eigen blog, maar voor de vernieuwende Ze.nl. Proficiat Ze-ers.

Viva verandering!

Are you with us?