ADE-fans opgelet: deze tas wil je hebben!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Amsterdam is niet alleen bekend vanwege de coffeeshops en de wallen, maar ook vanwege de dancescene. We zijn namelijk niet voor niets ‘dance hoofdstad van de wereld’. En dat komt mede door het te gekke Amsterdam Dance Event (ADE) dat elk jaar weer meer en meer bezoekers van over de hele wereld naar onze hoofdstad trekt.

Ben je een ADE-fan? Dan wist je misschien al dat ADE samenwerkt met het sport- en lifestylemerk SINNER. Voor het derde jaar op rij alweer werken deze twee samen en ontwikkelen ze de vetste collectors items.

Dit jaar zijn ze gegaan voor een SINNER x ADE Rugzak en Zonnebril. De multifunctionele conference rugzak / tas is onwijs handig door de binnenzak voor waardevolle spullen en dragen heel lekker door de met schuim beklede schouderbanden en zachte achterkant. De zonnebril is gewoon heel mooi, eigenzinnig en chique tegelijk. Niet zo gek dus dat ze als warme broodjes over de toonbank vliegen. Check de video voor meer beelden!

Wil je kans maken op €50,- shoptgegoed van SINNER? Doe dan nu mee met de SINNER quiz en maak direct kans! Elke 50e deelnemer krijgt het shoptegoed! Wel snel doen, want de actie loop nog maar tot woensdag 26 oktober.

Bron