Op deze Nederlandse locaties vang je de meeste Pokémon

Vrije tijd door Danielle

De hele wereld is verslaafd aan Pokémon GO. Was je eerst niet van de bank af te branden, loop je nu makkelijk 10 kilometer per dag omdat je toch dat ene ei nog even wilt uitbroeden. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je Pokémon-collectie uitbreiden, maar waar kun je dat nou het beste doen?


Rembrandtplein, Amsterdam
Tijdens een dagje Amsterdam kom je vast wel langs dit beroemde plein, dichtbij de Kalverstraat. Hier zijn enorm veel Pokéstops én natuurlijk ook veel mensen. Dikke kans dat iemand daar een lure aan zet, en er dus extra veel Pokémon op afkomen. Op het Rembrandtplein kun je dus prima op een terrasje zitten terwijl je wacht tot de Pokémon jouw kant opkomen.

Dierenpark Amersfoort, Amersfoort
Dierenpark Amersfoort kwam onlangs in het nieuws doordat er duizenden Pokémonspelers verzamelden. In Dierenpark Amersfoort zijn zo'n 75 verschillende Pokémon gespot. Super veel dus! En deze dieren kun je in tegenstelling tot de leeuwen, zebra's en olifanten wél mee naar huis nemen.


Burgers Zoo, Arnhem
Dankzij Pokémon Go is het ook enorm druk in Burgers Zoo. De dierentuin heeft zelf op Facebook aangekondigd dat er veel Pokémon te vangen zijn. Ze hebben ruim 20 Pokéstops door het hele park heen en er staat altijd wel ergens een lure aan. Ook deze dierentuin heeft dus meer te bieden dan alleen de gebruikelijke dieren.

Ben jij benieuwd naar meer toplocaties in ons kikkerlandje? Girlscene.nl zette de beste Pokémonlocaties voor je op een rijtje. Gotta catch ‘em all!