Festival essentials: wat je absoluut nodig hebt

Mode & trends door Vrouwen redactie

Er zijn een paar dingen in het leven die je absoluut in je hersenen geprent wilt hebben. Eén daarvan is wat je allemaal in vredesnaam mee moet nemen naar een festival.



1. Powerbank
Geen selfies kunnen maken of foto’s van je favoriete band, omdat je batterij het begeven heeft. It’s a crime! En hoe vind je je vrienden terug als je ze niet kunt bellen, appen, facetimen of bellen? Voorkom dit door een powerbank mee te nemen.

2. Droogshampoo
Zo’n fijn product als je even geen stromend water hebt: droogshampoo. Vette lokken ogen weer schoon en het haar krijgt ook meer volume. Heb je de nieuwe droogshampoo uit de Extraordinary Clay lijn van Elvive al geprobeerd?

3. Gekleurde lipbalm
We vinden je een bikkel als je het van 's middags tot 's avonds laat volhoudt met lipstick. Als je het ons vraagt, kiezen wij liever voor een comfortabele en verzorgende balm. Met de Sexy Balm (lipstick + balm in één) sla je twee vliegen in één klap. Je lippen blijven gehydrateerd gedurende de dag en ze krijgen een sexy kleurtje en glansje. En de Sexy Balms ruiken en smaken heerlijk fruitig!

4. Zonnebril
Het liefst een hele grote om wallen en je make-up van drie dagen oud achter te kunnen verstoppen. Let er wel op dat je zonnebril ook daadwerkelijk zon tegenhoudt. Want je kunt nog zo mooi je festivalgezicht verdoezelen, maar het is misschien nog wel belangrijker dat je ogen beschermd worden.

Bij ons zusje TrendAlert.nl weten ze in totaal 11 festival essentials te benoemen.