6x zo rock je de choker-trend

Mode & trends door Annelot

We krijgen spontaan flashbacks naar de 90's als we het hebben over chokers, maar wist je dat deze kettingen al in de 18e eeuw werden gedragen? Hoe dan ook, het is best een tricky trend en je kleedt er ook niet echt je onderkin mee af. Toch kan het op sommige manieren echt heel erg leuk staan óók zonder zwanenhalsje. Dus die laten we je dan ook graag even zien. Wedden dat je het zo wel zou dragen?

Bedeltje
Een choker met een bedeltje eraan geeft het nét iets extra’s. En in combinatie met een off-shoulder top kan er helemaal niets verkeerd gaan!

Laagjes
Je kunt je choker heel leuk combineren met een paar dunne, gouden of zilveren kettinkjes. Maakt het geheel net iets luchtiger! En die fantastische Disney-pyjama scoor je hier. You're welcome!


Dubbelop
Waarom zou je het bij één choker laten als je er ook gewoon twee om je nek kunt dragen?

Veter
Doe de Olivia Palermo-stijl (je weet wel van The City op MTV) en strik gewoon een leren vetertje om je nek.

Kleurrijk
Een choker met wat kleuraccenten maakt je outfit zóveel meer fun! Kies voor een effen variant of bijvoorbeeld eenje met bloemetjes.

Sjaal
Duik de kast van je oma in voor een leuk sjaaltje. Die kunnen je gebruiken als choker door hem gewoon strak om je nek te binden. Voilà: je bent fashionable keer duizend.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron